O Holly Molly.. man
Zamiast si? nawala? niepotrzebnie strachem.. to dokonaj konwersji, oczywi?cie dzia?aj?c na kopii, a nie na oryginalnych plikach..
Albo jak powiedzia? Yoda "nie rób, - zrób!", natomiast mój kupel, mistrzunio od instalek nienadzorowanych, ma zwyczaj mawia?:
- "..jak cz?ek czego? nie spieprzy ..tak par? razy, to si? nie nauczy". A ja dodam od siebie "trening czyni mistrza!"
Jak to sobie wyobra?asz? nie mówi? o samej konwersji, czyli o tym co Ci? czeka, tylko o fakcie, ?e jeste? Adminem!
I co jako Admin powa?nego forum, nie powiniene? mie? troch? wiedzy? cho?by po to, ?eby Ci? nikt nie oszuka??
Moim zdaniem, Admin powinien mie? jaja, nie sugeruj si? ?e Adminem jest kobitka, bo ona w takim wypadku,
- czyli faktu, ?e jest Adminem, powinna mie? je równie?.. Inaczej? Mo?e troch? popisa? po ró?nych forach, tak ?eby by?o z par? tys postów?
I dopiero wtedy my?le? o Administrowaniu community? Wiesz to wa?ne, tj. posi??? cho? troch? przydatnej wiedzy, przyda Ci si? to!
Tak, wi?c, je?li jeste? naprawd? Adminem, my?lisz powa?nie o konwersji, jak rozumiem z troski o swoich membersów, to znaczy,
?e czujesz si? takim Adminem co ma porz?dny komplet "klejnotów" na w?a?ciwym miejscu. Ta wiedza, która czeka na Ciebie - rozwinie Ci?.
Tak naprawd? to nie jest skomplikowane, wystarczy do ogarni?cia odrobina uwagi, ch?ci, no i oczywi?cie trzeba poczyta? tamte topy..
I je?li ktokolwiek zrobi to za Ciebie, to tylko Ci? skrzywdzi.. wierz mi! I nie my?l w kryteriach dziewicy.. spójrz na dziewczyny.. hehe wiosna idzie..

Tak wi?c dziewczyny s? pe?ne obaw, maj? p?kawk? itd... ale jak to zrobi? to tylko im brakuje dwóch rzeczy - stopu i umiaru..
Czasem nie mog? si? zatrzyma?..
Okay, ja rozumiem, ?e to by?a z Twojej strony taka "virtualna pogaw?dka dla kura?u", bo gdyby? o co? pyta? konkretnego, to by?o by konkretne, nie?
Translatora si? nie czepiaj.. ja wiem, ?e on "gada" j?zykiem "Kalego", ale na pewno pomaga zrozumie? niejasne kawa?ki tekstu..
I chwa?a mu za to! Najgorzej gdy kto? kopiuje przet?umaczony kod.. np. php...
@Fredney - do it! Ja wierz? ?e dasz rad?, i bez obaw, jak nie za pierwszym razem, to za drugim, jaki problem? Spróbuj spodoba Ci si?!
Oczywi?cie, jak z czym? utkniesz to pisz. Je?li b?dziesz ju? przygotowany, to zrób plan dzia?ania, opisz to, zrób screeny i mo?e napisz tututsia?

Tak wi?c, przesta? p?ka?, tylko to po prostu zrób.

Pozdrawiam

roco