Heyka

W stylu, który teraz zobaczy?em, hmm chyba cargo.. w pliku style.css musisz tylko zmieni? kawa?ek kodu..
Chodzi Ci o tak? "p?ynn?" szeroko?? jak jest tu ?
zale?y to najcz??ciej w stylach smf od klasy "wrapper" i najcz??ciej producenci skórek nie mog?c sobie poradzi? z rozje?d?aniem si? stylu, po prostu ustalaj? sta?? szeroko??.. W wypadku tego co tam masz, to hmm lekki przegi?cie.. - szeroko?? sta?a 1400px ?
Tia.. na moim monitorze to spoko, ale wi?kszo?? b?dzie cierpie? ..dolny suwak..
Znajd? w stylach ten kawa?ek:
#wrapper, #bot-wrap {
width: 1400px;
margin: 0 auto;
padding: 0;
}
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=CSS] | load:0.002s | speed:42.72 KB/s
Teraz chodzi o to, ?eby ustawi? szeroko?? w %, ?eby by?a p?ynna i minimaln? szeroko??, (to jest zale?ne od ka?dego stylu - inaczej!), ?eby zw??aj?c okno przegl?darki nie by?o efektu, ?e elementy strony "wje?d?aj?" na siebie, lub "przeskakuj?" ni?ej.. deformuj?c stron?.
- Czyli musimy ustawi? indywidualnie --> { min-width: odpowiedni?_dla_danego_stylu }
Ja tutaj mam 920px i je?li zw?zisz bardziej okno, to strona si? nie zdeformuje, tylko pojawi si? na dole suwak..
I w?a?nie to po to si? robi
Ja tu mam tak: (tylko uwaga, to jest na stylu Outline!)
#wrapper {
width:90%;
min-width:920px;
margin:0 auto;
padding:0;
}
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=CSS] | load:0.001s | speed:51.44 KB/s
Proponuj? Ci najpier da? min-height na: 1000px a width na: 93%, jak b?dzie ?le to sobie dostosujesz, poni?ej jest tylko przyk?ad jak to mo?na zrobi?:
#wrapper, #bot-wrap {
width: 93%;
min-width: 1000px;
margin: 0 auto;
padding: 0;
}
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=CSS] | load:0.001s | speed:61.57 KB/s
Sam musisz doj??, klikaj?c w ró?nych zakamarkach swojego forum i patrz?c czy wszystko ok i jak wygl?da, bo mo?e 93% to za szeroko?
hmm kto nie spróbuje, ten nie wie, nie?
Po prostu masz przyk?ad, ale sam musisz dopasowa? warto?ci najlepsze dla Twojego forum, ok? Oczywi?cie zawsze co? mog? podpowiedzie?..
Pozdrawiam

roco