Cze?? Dziewczyny i Ch?opaki

Chodzi o tego
Moda ?
Ja mam zainstalowanego i w sumie wsz?dzie to instaluje poza smf 2.0 to mod który napisa? @Kemac - More_Items.
- ten mod dodaje kontrolki od Skype, Tlena i GG, ale nie usuwa tych co s?..
@Kemac pope?ni? tam 2.5 b??da..
1. - zapomnia? dopisa? w podmiance: mem.memberIP2 skutkiem czego w logach multum b?edów. (?aden problem! easy)
2. - doda? 3 kolumny na li?cie userów - (memberlist), a miejsca zrobi? na 2 skutkiem czego tabelka jest lekko niedoci?gnieta. (easy)
3. to drobiazg totalny, ale psuje vcalidacj?, chodzi o ampesrand'a czyli jego brak i jest go?e "and" w linku kontrolki Tlena (easy)
Zdaje si? ?e mod próbowa? si? wpisac w miejscu tym samym co membercolor czy jako? tak.. To wszystko jest proste i bezprovblemowe.
Integra z innym stylem te? nie jest trudna. Oczywi?cie mam tego moda, tylko poprawia?em sobie r?cznie, nie wiedzia?em co powoduje b??d, a mia?em kilkadziesi?t modów i w ko?cu kiedy? si? zawzio?em i znalaz?em.. Mog? rozpakowac instalk? i poprawi?. Chcia?em zreszt? to kiedys zobic w oddzielnym topiku..
Sandra zastanów si? co chcesz zrobi?. Napisz co zosta?o wykonane, jaki dok?adnie to by? mod czy wrzuca? co? do bazy i czy jego uninstaler wycina wpisy z bazy, bo je?li nie, to trzeba odinstalowac moda i usun?c wpisy r?cznie. Mo?e daj linka, albo go tu zapodaj, to przejrz? instalk?.
Opisz te? problem który wyst?puje, bo to, co tu widz?, to tylko opis, ze co? nie tak.. mam za ma?o szczegó?ów, ?eby Ci wymiernie pomóc.
Nie wiem co robi exactly ten mod gdzie dokonuje wpisów itd.. Mam nadziej?, ?e rozumiesz moje w?tpliwo?ci? Brak wiedzy szczegó?owej o problemie, - uniemo?liwia mi rozwiazanie go...
Pozdrawiam

roco