Cześć Anette!

Sorry, wypadło mi parę powaznych spraw, jednak teraz dopadła mnie zmora choróbska.. Moja matulka coś przywlokła jak sądzę to taka poważniejsza angina. Oczywiście nakasłała na wszystkich i wszyscy chorzy hehe
Przykro mi ele jest tragicznie, nie idzie sie położyć bo spływam hektolitrami wody, temperatura juz się zbiża do 40, ale dzis w nocy miałem więcej. jestem do dupy i muszę trochę odsapnąć, ok? Woda leci mi również z oczu i przez to ledwie widzę..
Nie miałem Arcade, ale sądzę, że można to ustawić, żeby była pierwsza, i trzeba przejrzeć ustawienia TP Admina, na co ten zezwala, można również dłubnąć w pliku index.template.php od tej skóry i ustawić Arcade jako HOME, tzn po wpisaniu
http://www.weseligracze.pl/ - będzie arcade, ale jak dodasz tam /index.php to już będzie forum.
Moim zdaniem powinnaś pokręcić się trochę u Blocka, ale również wziąć od niego skórkę do TP 0.98 przystosowaną do Arcade, a napewno takie są ! Wtedy podejrzeć jak to tam wygląda. U ciebie widzę jakiegoś składaczka i mogą być problemy i dlatego proponuję podejrzeć skórkę przystosowaną do Arcade, ona ma dodatkowe wpisy, nawet pod avatarem jest info od Arcade itp..
Sorry w tej chwili nie jestem w stanie pomóc Ci bardziej, ale nie pękaj, co się odwlecze to nie uciecze, okay?
Pozdrówka

r.
PS. Kiedyś widziałem wiele for, które były w trybie Arcade, i była ona na pierwszej stronie więc to jest możliwe..