Cześć Sandro

Niestety styl jest niedopracowany, nie chodzi, tylko o style, które trzeba poprawić np. w tym selekcie trzeba dać ciemną czcionkę itd..
Jednak są poważniejsze błędy, np. mój debuger wskazał mi na takie kwiatki, jak luźne komórki tabeli w divie, ale pokażę Ci to:
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.004s | speed:67.00 KB/s
To z podglądu strony, do plików php nie mam dostępu. Jednak widać, że najpierw trzeba zacząć od usunięcia takich kwiatków.
Tego typu błędów może być więcej, ale najlepiej to posprawdzać podglądając źródło, można całość zaznaczyć i skopiować do Notepad++
Wtedy jest podświetlanie składni i łatwiej zauważyć niedoróby.
Reasumując, - styl o ile nie było przy nim majstrowane.., wygląda na to, że jest kiepsko napisany, niedopracowany. Choć sam styl wygląda ciekawie. Nie powiem żebym ja w takich stylach gustował w odniesieniu do SMF, bo gdzie indziej to kto wie..
Wiesz jak coś rysujesz ołówkiem, później bierzesz kawałek papierku i zacierasz poszczególne miejsca.. Takie mam skojarzenia. Każdemu podoba się co innego. Styl wygląda dość schludnie, jednak zawiera błędy.
Włącz chowanie sidebarów i sprawdź jak to wygląda, kiedy jest schowany ten lewy sidebar, - czy reszta forum wskakuje na miejsce, czy dalej pozostaje tam poniżej?
W stylach daj szerzej, bo wiesz to TP, ma sidebary, a wszystko musi się zmieścić..
Nie wiem co mogę jeszcze zrobić w tej kwestii.. jestem w rozjazdach i ciężko mi zaglądać tu regularnie.
Pozdrawiam

roco