O Holly Molly.. man
Zamiast się nawalać niepotrzebnie strachem.. to dokonaj konwersji, oczywiście działając na kopii, a nie na oryginalnych plikach..
Albo jak powiedział Yoda "nie rób, - zrób!", natomiast mój kupel, mistrzunio od instalek nienadzorowanych, ma zwyczaj mawiać:
- "..jak człek czegoś nie spieprzy ..tak parę razy, to się nie nauczy". A ja dodam od siebie "trening czyni mistrza!"
Jak to sobie wyobrażasz? nie mówię o samej konwersji, czyli o tym co Cię czeka, tylko o fakcie, że jesteś Adminem!
I co jako Admin poważnego forum, nie powinieneś mieć trochę wiedzy? choćby po to, żeby Cię nikt nie oszukał?
Moim zdaniem, Admin powinien mieć jaja, nie sugeruj się że Adminem jest kobitka, bo ona w takim wypadku,
- czyli faktu, że jest Adminem, powinna mieć je również.. Inaczej? Może trochę popisać po różnych forach, tak żeby było z parę tys postów?
I dopiero wtedy myśleć o Administrowaniu community? Wiesz to ważne, tj. posiąść choć trochę przydatnej wiedzy, przyda Ci się to!
Tak, więc, jeśli jesteś naprawdę Adminem, myślisz poważnie o konwersji, jak rozumiem z troski o swoich membersów, to znaczy,
że czujesz się takim Adminem co ma porządny komplet "klejnotów" na właściwym miejscu. Ta wiedza, która czeka na Ciebie - rozwinie Cię.
Tak naprawdę to nie jest skomplikowane, wystarczy do ogarnięcia odrobina uwagi, chęci, no i oczywiście trzeba poczytać tamte topy..
I jeśli ktokolwiek zrobi to za Ciebie, to tylko Cię skrzywdzi.. wierz mi! I nie myśl w kryteriach dziewicy.. spójrz na dziewczyny.. hehe wiosna idzie..
Tak więc dziewczyny są pełne obaw, mają pękawkę itd... ale jak to zrobią to tylko im brakuje dwóch rzeczy - stopu i umiaru..
Czasem nie mogą się zatrzymać..
Okay, ja rozumiem, że to była z Twojej strony taka "virtualna pogawędka dla kurażu", bo gdybyś o coś pytał konkretnego, to było by konkretne, nie?
Translatora się nie czepiaj.. ja wiem, że on "gada" językiem "Kalego", ale na pewno pomaga zrozumieć niejasne kawałki tekstu..
I chwała mu za to! Najgorzej gdy ktoś kopiuje przetłumaczony kod.. np. php...
@Fredney - do it! Ja wierzę że dasz radę, i bez obaw, jak nie za pierwszym razem, to za drugim, jaki problem? Spróbuj spodoba Ci się!
Oczywiście, jak z czymś utkniesz to pisz. Jeśli będziesz już przygotowany, to zrób plan działania, opisz to, zrób screeny i może napisz tututsia?
Tak więc, przestań pękać, tylko to po prostu zrób.
Pozdrawiam
roco