Witaj Sandro

Przykro mi, nie mam jak tu zagl?da?. Mia?em impr? z okazji urodzin i nie mog?em si? wywin??. Tj. 6 wrze?nia, a dzie? pó?niej nast?pi?a wyprawa, najpierw w góry, stamt?d rowerami na mazury, tam troch? panowie przegi?li z miejscowymi.. i zamiast pop?ywa? ?ódkami po naszych pi?knych jeziorach, sko?czy?o si? wyjazdem na Sycyli? i wynaj?ciem kilku ?ódek klasy Geronimo, (8 miejscowe, ale p?yniemy po 5 osób, poniewa? mamy rowery itd...). Postanowili?my zrobi? rundk? i op?yn?? ca?e Morze ?ródziemne, po drodze zatrzymuj?c si? gdzie si? da.. Jutro dop?ywamy na Kret?, któr? zwiedzimy ca?? na rowerach, a pó?niej tylko Santorini, gdzie musimy zako?czy? balang?, wi?c pewnie ze 2 dni, a 26 oddajemy ?ajby na Sycylii i powrót na chat?. W tamt? stron? przeje?d?ali?my ko?o Balatonu, na W?grzech i mi si? uda?o tam wyk?pa?.. Teraz jak s?ysza?em jest ju? ska?ony, wi?c tym bardziej nie ?a?uj? powieszenia k?ódki na wszystkim, a szczególnie na kompie.. Przykro mi, ale od co najmniej 3 lat, nie licz?c przymusowych wyjazdów, jestem oko?o 20 godzin na dob? przy kompie 365 dni w roku brr.. Mam nadziej?, ?e rozumiesz..
Chcia?em Ci? poprosi?, mo?e o pomoc ze spamem, o ile znalaz?a by? chwilk?, ?eby tu czasem zagl?da?..? My?la?em o funkcji moderatorskiej? Jest jeszcze @Draco, ale ch?opak jest zapracowany i nie zawsze znajduje czas, ?eby tu zagl?da?. Tym niemniej wielkie dzi?ki dla Draco, ?e chce pomaga? ludziom, bo to ?ebski go?ciu.
Je?li mo?esz pomóc, przynajmniej na chwil? i w przypadkach mojej przymusowej absencji, to by?o by bardzo mi?o z Twojej strony.
Wracaj?c do Twojego pytania.
To jest wpisane do pliku Display.template.php, znajdziesz na pewno - szukaj Roco, albo Google (w edytorze F3).
Dok?adnie zaczyna si? tak:
<!-- Google Translator Flags by Roco -->To wina stylu, jego css, pewnie ma obwarowania co do marginesów grafik.. - nie przejmuj si? tym.
Przy ka?dej z flag, tj przy ka?dej grafice masz: style = "border:none;" to dodaj, (do ka?dej z nich) np - margin-right:2px;
To powinno te flagi rozsun??. Po za tym, - to tam masz pod ró?nymi przegl?darkami, czy tylko pod Oper??
Sandro, postaram si? jeszcze zajrze? przed 26.10. ale obieca? na 100% niestety nie mog?..
tak czy siak, pod koniec przysz?ego tygodnia b?d? ju? w chacie i na pewno tu zajrz?, okay?
Sandro, S?oneczne pozdrowienia z M. ?ródziemnego

Pozdrawia? roco