Witaj Sandro
Przykro mi, nie mam jak tu zaglądać. Miałem imprę z okazji urodzin i nie mogłem się wywinąć. Tj. 6 września, a dzień później nastąpiła wyprawa, najpierw w góry, stamtąd rowerami na mazury, tam trochę panowie przegięli z miejscowymi.. i zamiast popływać łódkami po naszych pięknych jeziorach, skończyło się wyjazdem na Sycylię i wynajęciem kilku łódek klasy Geronimo, (8 miejscowe, ale płyniemy po 5 osób, ponieważ mamy rowery itd...). Postanowiliśmy zrobić rundkę i opłynąć całe Morze Śródziemne, po drodze zatrzymując się gdzie się da.. Jutro dopływamy na Kretę, którą zwiedzimy całą na rowerach, a później tylko Santorini, gdzie musimy zakończyć balangę, więc pewnie ze 2 dni, a 26 oddajemy łajby na Sycylii i powrót na chatę. W tamtą stronę przejeżdżaliśmy koło Balatonu, na Węgrzech i mi się udało tam wykąpać.. Teraz jak słyszałem jest już skażony, więc tym bardziej nie żałuję powieszenia kłódki na wszystkim, a szczególnie na kompie.. Przykro mi, ale od co najmniej 3 lat, nie licząc przymusowych wyjazdów, jestem około 20 godzin na dobę przy kompie 365 dni w roku brr.. Mam nadzieję, że rozumiesz..
Chciałem Cię poprosić, może o pomoc ze spamem, o ile znalazła byś chwilkę, żeby tu czasem zaglądać..? Myślałem o funkcji moderatorskiej? Jest jeszcze @Draco, ale chłopak jest zapracowany i nie zawsze znajduje czas, żeby tu zaglądać. Tym niemniej wielkie dzięki dla Draco, że chce pomagać ludziom, bo to łebski gościu.
Jeśli możesz pomóc, przynajmniej na chwilę i w przypadkach mojej przymusowej absencji, to było by bardzo miło z Twojej strony.
Wracając do Twojego pytania.
To jest wpisane do pliku Display.template.php, znajdziesz na pewno - szukaj Roco, albo Google (w edytorze F3).
Dokładnie zaczyna się tak:
<!-- Google Translator Flags by Roco -->To wina stylu, jego css, pewnie ma obwarowania co do marginesów grafik.. - nie przejmuj się tym.
Przy każdej z flag, tj przy każdej grafice masz: style = "border:none;" to dodaj, (do każdej z nich) np - margin-right:2px;
To powinno te flagi rozsunąć. Po za tym, - to tam masz pod różnymi przeglądarkami, czy tylko pod Operą?
Sandro, postaram się jeszcze zajrzeć przed 26.10. ale obiecać na 100% niestety nie mogę..
tak czy siak, pod koniec przyszłego tygodnia będę już w chacie i na pewno tu zajrzę, okay?
Sandro, Słoneczne pozdrowienia z M. Śródziemnego
Pozdrawiał roco