Spoko, dzięki, że napisałeś
Zostawiam to jednak na ten moment, kiedy mod zostanie w końcu zaakceptowany, o ile.. bo widzę tam niezłe jajca..
Jeśli mod zostaje zaakceptowany, to automatycznie tworzy się topik suportu dla moda, ludzie zaczynają pisać co im leży na sercu i gdzie indziej..
Pojawiają się propozycje np. zmiany miejsca wyświetlania itd.. i jestem na to przygotowany, ale widzisz to jak to wygląda, czy gdzie ma być, to tak po prawdzie rzecz gustu danego Admina skryptu SMF.. Co głowa to inna idea.. Powieś u siebie kilka styli i powiedz userom że muszą wybrać jeden, niech uzasadnią swoje wypowiedzi i powiedz im, że ten który wybiorą to będzie jedyny możliwy, czyli brak wyboru, później.. Tak naprawdę to nie ma opcji żeby każdemu dogodzić..Ale w końcu to forum pomocy i jak ktoś chce coś pozmieniać np. w wyswietlaniu, to pisze o tym, i sposób na pewno się znajdzie..
Dlaczego to miejsce? Otóż nie zastanawiałem się nad tym głębiej, skoro widziałem modyfikację zaadoptowaną na różnych skryptach for, np. IPB, czy VB, MyBB i wszędzie ta modyfikacja lądowała, w prawym górnym rogu postu. Mi to się nie podobało i dlatego tu konkretnie tu, jest gdzie indziej.. nie chciałem również dawać do sygnaturki, bo bez względu na to czy ktoś coś tam ma czy, to kiedy wpisze dane steama to pojawi się sygnaturka.. to wiesz...., zawsze jedno wywołanie do bazy więcej..
Nie ma za wiele wyborów, w tej kwestii inaczej może być dość uciążliwie.. lub siermiężnie z wyglądu.. I dlatego dałem Steama w uniwersalne miejsce..
Można pokusić się o dodatkowe ostylowanie itd.. ale w tym momencie, aktualnie to jest tak, jak z "oblewaniem" obrazka tekstem i powinno się prawidłowo wyświetlać. Owszem mamy do czynienia z "float" więc pod różnymi przeglądarkami może być różnie.. Może również różnie wyświetlać w zależności od stylu. Może potrzebna dodatkowe testy?
W tej chwili nawet nie mogę nic testować, ponieważ nie mam jak przenieść swojego środowiska testowego..
No nic najważniejsze, żeby moda w końcu zaakceptowali.
Jednak zapraszam wszystkich do dyskusji, na temat Stema, czyli rozwinięcia kwestii - gdzie powinien zostać umiejscowiony w poście?
Dzięki za Twoje uwagi i własne zdanie, tego mi najbardziej potrzeba
Pozdrawiam
roco