"chyba" i "gdyby" posz?y na ryby, a mo?e na grzyby.. takie ma?e psiary.. chyba psylocypki..

Dok?adnie wszystko przeanalizuj, mog?e? pope?ni? b??d, to nie wykluczone, nikt nie jest komputerem nie?
Czy zmieni?e? DOCTYPE na strict? i dalej nie by?o reakcji po wcze?niejszym oczyszczeniu historii przegl?dania ??cznie z tymczasowymi plikami?
Czy naprawd? wykona?e? to wszystko, o czym tu by?a mowa? jeste? pewien?
Wiesz nie wiem dalej co robisz, dajesz tylko zdawkowe informacje, ca?ej reszty musz? si? domy?la?. Wi?c nie bardzo jak jest pomóc..
Je?li wykona?e? Naprawd? wszystko dok?adnie, step by step, tak jak by?o tu w topie, a dalej s? b??dy, i po wykluczeniu wszelkich innych, np. Twoich, to wtedy b?dzie problem, poniewa? naprawd? masz warunki, ?eby to posz?o u Ciebie..
Rób wszystko spokojnie zastanów si?, porównaj pliki, lub przejrzyj je dok?adnie, mo?e gdzie? jaka? kicha niechc?cy powsta?a.. I jeszcze nie wiem, czy edytujesz pliki direct na serverze, czy ?ci?gasz edytujesz zapisujesz i wrzucasz ponownie? Bo jesli edytujesz direct na servie, to jest to b??d.
Cieplutki, co mia?oby by? w tym prowizorycznym tutku? mam opisa? to w przypadku instalki moda i pó?niejszej integry skryptu?
narty

// Edit Mo?e da?e? z?y przyk?ad ID mo?e wypróbuj te:
76561197965018417 lub
robinwalker lub
STEAM_0:0:148902 tu dzia?aj?..
Ten b??d pokazuje, ?e s? b??dne dane ze steam community. Napewno da?e? chmod 777 na folder cache w katalogu steamprofile?