"chyba" i "gdyby" poszły na ryby, a może na grzyby.. takie małe psiary.. chyba psylocypki..
Dokładnie wszystko przeanalizuj, mogłeś popełnić błąd, to nie wykluczone, nikt nie jest komputerem nie?
Czy zmieniłeś DOCTYPE na strict? i dalej nie było reakcji po wcześniejszym oczyszczeniu historii przeglądania łącznie z tymczasowymi plikami?
Czy naprawdę wykonałeś to wszystko, o czym tu była mowa? jesteś pewien?
Wiesz nie wiem dalej co robisz, dajesz tylko zdawkowe informacje, całej reszty muszę się domyślać. Więc nie bardzo jak jest pomóc..
Jeśli wykonałeś Naprawdę wszystko dokładnie, step by step, tak jak było tu w topie, a dalej są błędy, i po wykluczeniu wszelkich innych, np. Twoich, to wtedy będzie problem, ponieważ naprawdę masz warunki, żeby to poszło u Ciebie..
Rób wszystko spokojnie zastanów się, porównaj pliki, lub przejrzyj je dokładnie, może gdzieś jakaś kicha niechcący powstała.. I jeszcze nie wiem, czy edytujesz pliki direct na serverze, czy ściągasz edytujesz zapisujesz i wrzucasz ponownie? Bo jesli edytujesz direct na servie, to jest to błąd.
Cieplutki, co miałoby być w tym prowizorycznym tutku? mam opisać to w przypadku instalki moda i późniejszej integry skryptu?
narty
// Edit Może dałeś zły przykład ID może wypróbuj te:
76561197965018417 lub
robinwalker lub
STEAM_0:0:148902 tu działają..
Ten błąd pokazuje, że są błędne dane ze steam community. Napewno dałeś chmod 777 na folder cache w katalogu steamprofile?