A co z włączeniem trybu - "całkowita reputacja"? - wtedy nie ma + - tylko jest jedna liczba.
Tak czy siak przytoczę Ci co masz w podpowiedzi, do czego służy reputacja:
Reputacja (w angielskiej wersji: 'karma') to możliwość pokazania popularności użytkownika na forum. Użytkownicy, jeśli mają udzielone zezwolenie, mogą zagłosować na innych użytkowników klikając 'popieram' lub 'potępiam' (lub inne ustawione w opcjach). Administrator może zmienić minimalną ilość wiadomości napisanych przez użytkownika, powyżej której użytkownik ma prawo zdobywania reputacji, czas pomiędzy głosowaniem na tego samego użytkownika, oraz czy admini również muszą czekać.
Zezwolenie na głosowanie jest ustawiane dla grupy, lub użytkownika poprzez zezwolenia. Jeśli ktoś na forum ma problemy, sprawdź jeszcze raz zezwolenia
To jest "demokratyczne" hmm że się tak wyrażę..
Jeśli szukasz sposobów np. tylko nagradzania, to poszukaj jakiś modów, ponieważ tu już obowiązują tzw. "słupki matematyczne" i nie należy nic przestawiać w kodzie!
Widziałem np. moda typu "dziękuję" czy też zaznaczanie innym kolorem tła posta i usera, po daniu tzw. "nagrody" tj. np. kiedy ktoś dziękuję.
Nie wiem już jak ten mod się nazywał. Wiesz Tomeh, ja jestem na etapie, że dobieram sobie mody, których naprawdę potrzebuję i wiem czego potrzebuję.
A jeśli tego nie ma, to sobie dorabiam sam..
Oczywiście, przeglądam mody i patrzę jakie są "trendy" i jakie potrzeby ludzie mają..
Przemyśl to jeszcze, bo wygląda, że nie do końca wiesz czego Ci naprawdę potrzeba..
Przejrzyj mody, bo pewnie z parę "wpadnie Ci w oko"
Pozdrawiam
roco