Witam!

Napisałeś tego topa w dziale poświęconym problemom z integracją i modyfikacją styli, dla skryptu SMF.
Nie przejmuj się jednak, kiedy już sie wyjaśni co do czego to ew. przeniosę w inne miejsce.
Nie ograniczam tu pomocy również dla innych skryptów, czy samych stronek, więc spoko hehe
Nic nie napisałeś czy chcesz ten formularz zintegrować z forum smf..
Nie napisałeś, jakie objawy przy FF, wiem tylko że "nie działa'.. to trochę mało i proszę napisz więcej.
Kod jest napisany sorry dość niechlujnie i są różne kwiatki. A w nagłówku w DOCTYPE masz "strict" czyli wiesz.. to znaczy "ganz genau", więc kod Musi być napisany prawidłowo..
Ale zacznijmy od czegoś innego..
--> Ścieżki! Jesli to jest w necie lub na zainstalowanym serverku to ścieżki nie mogą być takie:
<script type="text/javascript" src="file:///C|/Documents and Settings/Rafi/Pulpit/jss/swf.js"></script> // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.002s | speed:51.53 KB/s
Odpalasz tę stronę z formularzem z dysku? hmm i chcesz żeby cokolwiek wysłało?
Ponad to, np. kiedyś zapis js był m/w taki:
<script language="javascript" type="text/javascript" src="adres_skryptu/skrypt.js"></script>
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=Javascript] | load:0.001s | speed:74.37 KB/s
To teraz w ogóle się nie podaje >> language="javascript".., tym czasem masz w kodzie coś takiego:
<script language="javascript">
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=Javascript] | load:0.001s | speed:32.48 KB/s
Powinno być tak:
<script type="text/javascript">
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=Javascript] | load:0.001s | speed:36.08 KB/s
Ponieważ ten zapis mówi właśnie przeglądarce z jakiego typu obiektem ma do czynienia.. czyli najważniejszy jest tu zapis typu MIME
Po za tym formularz powinien mieć jakąś akcję, jeśli jej nie ma to powinno być puste miejsce czyli:
np.:
<form action="" name="contactform" id="contactform"> // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.002s | speed:31.83 KB/s
Wtedy nie wariują validatory itd..
Inny "kwiatek"
to jest masakra kodu..

<div font="Tahoma" font-size="13px" letter-spacing="1px" font-color="#919191"> // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.002s | speed:46.84 KB/s
Jak już to powinieneś ostylować tego diva inaczej..:
<div style="font-family:Tahoma; font-size:13px; letter-spacing:1px; color:#919191;"> // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.001s | speed:56.05 KB/s
Popraw kod i ścieżki do plików. I napisz coś więcej..
Co do ścieżek, to jeśli testujesz na kompie, masz stronkę html na pulpicie, a grafiki są wrzucone ..soft do katalogu
Strona to zamiast takiego zapisu:
<div style="height:25px; background:url(file:///C|/Documents and Settings/Rafi/Pulpit/Strona/set.gif) no-repeat left top;"> // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.001s | speed:82.95 KB/s
Zapisz to tak:
<div style="height:25px; background:url(Strona/set.gif) no-repeat left top;"> // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.001s | speed:54.18 KB/s
itd..
Nie mogę Ci w tej chwili bardziej pomóc, i nie chodzi tylko oto, że mam za mało danych, ale zwalił mi się net i jestem na protokole komórkowym, wszystko wolno chodzi i nie ma pewności, że uda się wysłac tę moją odpowiedź.
Pewnie do jutra się poprawi..

Postaraj się przepisac poprawnie ten kod, w razie czego pisz. Po za tym powinieneś mieć jekieś miejsce do testowania w necie i sprawdzić wsio on-line, ponieważ z dysku nic nie wyślesz..
Pozdrawiam

roco