Co prawda, wi?kszo?? i tak obchodz? i mam w inglisz, ale to mi?o z Twojej strony, ?e chcesz to robi?.
My?l?, ?e dziale ogólnym - T?umacze?, trzeba stawia? pytania/pro?by o przet?umaczenie. jak si? zrobi ruch, to utworz? nowy dzia? w ka?dym z dzia?ów smf1.x.x i smf2.0 itd po?wi?cony wy??cznie pro?bom, ok?
- jedno t?umaczenie, jeden top.
- W tytule nale?y poda? od razu o jak? wersj? SMF chodzi np.
[REQ - SMF 1.1.10 - MOD] Zamykanie postów po okre?lonym czasie (taki zapis powie od razu, ?e to pro?ba o t?umaczenie, ?e chodzi o wersj? 1.x.x i ?e to modyfikacja ..easy)
- poda? linka, jaki? wst?pny opis, a nawet kiedy to trudne, to skopiowa? opis po angielsku i wklei? w quote do posta
- mo?na spokojnie za??cza? od razu takiego moda o ile si? komu chce. Albo nawet screeny.
Szczytem by?oby wtedy, gdyby t?umacz, podaj?c rozwi?zanie, dawa? w oddzielnym topie, z linkiem, screenem i opisem. Wtedy REQ zamienia?oby si? na SOLVED w topie dodany by?by link do t?umaczenia. Wtedy Top z t?umaczeniem móg?by by? zamykany i mie? mo?liwo?? modyfikacji tylko przez autora, a Top z pytaniem s?u?y?by ew dyskusjom i problemom z modem, wtedy mo?na przenie?? do problemów z modami. tiaa
Tak mi przysz?o do g?owy, ale je?li to robic skutecznie od samego poczatku, to by?y nie porównywalny porz?dek i ?atwo by?oby co? znale??..
Dzi?ki Draco, to cenna propozycja dla tego moda, jak chcesz to postaram si?, ?eby? si? nie nudzi? hehe joke.
Pozdrówka

roco