Witam po przerwie..

Troch? to trwa?o, a pracy z testami by?o w sumie na jedn? godzin?..
Tak po prawdzie to powiniene? najpierw, czyli przed zrobieniem fotek, w??czy? wszystkie mo?liwe opcje, dopisa? sobie tytu? i podpis (nie sygnaturk? tylko podpis pod Avatrem), i dopiero porobic fotki. No nic stara?em si? to machn?? z g?ow?.
Z Twojego opisu wynika?o, ze chcia?by? to m/w tak:

Jak widzisz jest tam wpis "Customer" - jest to pole, które pojawi sie je?li w opcjach danego stylu odfajkujemy ostatnie okienko z: "w??cz pokazywanie grup opartych na liczbie wiadomo?ci" czy jako? tak.. Wiadomo, - to trzeba zafajkowac, ?eby nie wy?wietla?y si? te grupy nad Avatrem..
Kolejna sprawa to Reputacja, a pod ni? dodatkowe pole z [ + ] [ - ] --> przenios?em to do reputacji
Kolejna sprawa to W?asny Tytu? i W?asny Podpis --> na powy?szej focie jest m/w jak by? chcia?, jednak to nie jest logiczne z mojego webmasterskiego punktu widzenia..
Uwa?am, ?e najbli?ej Avatara powinny si? znajdowa? pola które s? verry priv

Kolejna sprawa, to obrazek p?ci, rozumiem, ?e zale?y Ci na kompaktowej zabudowie, ale znaczek p?ci, nawet bez opisu, powinien by?.
- nie maj?c gdzie go wtryni?, bo przecie? nie do ikon, to da?em go ko?o Nicka, czyli za, jak wida? na powy?szym obrazku.
Kolejna sprawa to ikonki czyli te od profili, on/of - line, czy od komunikatorów i tu wrzuci?em wszystko do jednego worka, daj?c tylko "BR'k?" po komunikatorach, ?eby zgrabniej si? ?ama?o, a nie po sztuce.

Tak, wi?c, w zale?no?ci od tego, czy zw??asz okno przegl?darki czy rozszerzasz, to ikonki s? na swoich miejscach: (o ile kto? b?dzie u Ciebie u?ywa? nie popularnych u nas komunikatorów..)
W?sko:

i szeroko:

Bez tej BR'ki, to za?amywa?oby sie gdzie popadnie i najcz??ciej graficzka on/of - line by?a by na ko?cu, np:

Je?li jednak chcesz usun?? t? BR'k? to edytujesz plik Display.template.php i w linii 321 (patrz fota) - po prostu wytnij j?

Kolejna rzecz, to poprawi?em Ci wy?wietlanie quote i code, poniewa? by?o niechlujnie napisane i bardzo niewyra?ne.. sam zobaczysz.
Wydaje mi si?, ?e najpierw podmie? pliki, zanim cokolwiek odpiszesz i sam zobacz czy wsio ok, czy jeszcze co? zmieni??
Nie nadpisuj plików, tylko starym zmie? nazw? i wgraj te zmienione, a w razie czego, szybko podmienisz nic nie trac?c.
Jednak najpierw sprawd? jakie masz b??dy w logach, wyczy?? wszystko, wyczy?? cache, podmie? pliki, i wyczy?? cache przegl?darki, a dopiero pó?niej ogl?daj efekty, no i oczywi?cie ponownie zajrzyj do logów. Je?li b?d? jakie? b??dy, to wszystko zapisz, ew. daj screena i napisz, co? poradzimy.
Z niczym nie p?kaj, to wszystko jest easy

Tak czy tak, napisz, czy wszystko dzia?a, czy jest ok.
Sorki, ?e tak d?ugo to trwa?o, a ja dalej nie mam czasu, uspokoi sie dopiero po grobkach.. Okay spadam, narty.
Pozdrawiam

roco
.