Elo Draco
Sorka dopiero teraz jestem wolniejszy.., tj. dalej mam robote, ale robię pauzę bo albo strace wzrok, albo puszczę pawiana hehe A to tutaj.. to tylko relaxik..
Piękne wypracowanie
uświadamia mi to, że na jednym z for mam nie licząc modów typu avatry czy smiles - 78 modów po odinstalowaniu ponad 30.. hmm myślę, że gdybym miał to opisać w taki sposób, to chyba nie dałbym rady, i pewnie bym usnął zanim skończył hehe spoko
Niektóre z tych modów, są zbędne, robią tylko bziii i zajmują miejsce.., czasami jednak sami nie wiemy czego nam trzeba i poszukujemy na własną rękę. Pamiętam z przed około 2 lat moda audible.. - niezłe errory wywalał, przy próbie integry na innych skórkach, a jeszcze większe przy niezintegrowaniu.. jak pamiętam musiałem go wychlastac ręcznie..
Warto by było prowadzić jakieś dyskusje np. o modach zanim się je zainstaluje.. taki tip do przemyślenia..
No dobrze.., wiemy że działa z plikiem Display.template.php ze stylu default. Widać kilka modów, które ingerują w ten plik, i znaczy to dokładnie tyle, ze potrzeba jest zintegrowania wszystkich modów, które ingerują w kod.
Owszem wkleiłeś dożo kodu, który ingeruje w plik, jednak ciężko się zorientować który exactly ..niezintegrowany robi ten efekt z logo. Można w ogóle nie mieć szans tego stwierdzić w ten sposób, ponieważ może to zależeć od zewnętrznych (czyt. innych), plików, które np. odwołują się do pliku Display.template, do swoich wpisów, których tam nie ma..
Nie ma co.. wiadomo dokładnie o co chodzi. trzeba zintegrować plik Display.template w stylu, którego używasz. Zrobimy tak - utwórz folder display a w nim 2 foldery, jeden - default, a drugi np. dziner i do obu wrzuć pliki Display.template.php. Do folderu default wrzuć plik Display.template.php ze stylu default, ale po integracji, czyli taki, gdzie już wszystko jest, a do folderu dziner wrzuć czysty/pierwotny plik Display.template.php z tego stylu i spakuj do zipa gł. folder display i wrzuć do załącznika. Jak znajdę chwilke to będzie z 10 - 15 minut i będziesz miał integrę na stylu z DzinerStudio, okay?
Oczywiście można by się pokusić o opisanie tej integry w poście, jednak wszystko jest w instalkach, a działania na tym pliku mało-skomplikowane, natomiast opisanie tego byłoby dość czasochłonne i tu mógłbym pagibnać z powodu braku czasu
Powód jest jeden - potrzebna integracja wszystkich modów tak, jak jest to zintegrowane w stylu default. Jeśli chcesz, to oczywiście możesz to zrobić sam, mi to może zająć około kwadransa, o ile będę miał oba pliki. Dlaczego potrzebna integra wszystkich modów? to chyba oczywiste.. inaczej tyle byś nie instalował co?
Przejrzałem te Twoje modyfikacje, kozystając z parsera, w sumie nic trudnego itp.. jednak to ważne, żeby zintegrować całość i dopiero wtedy pomyśleć o czymś innym np. o buttonach bez dodatkowych napisów.., czy np. samym wygladem w którym zawsze coś można zawsze upiększyć lub ufunkcjonalnić itd itd.......
hehe powinieneś napisać na koniec.. "więcej grzechów nie pamiętam"
I zapraszam do dyskusji, może w innym miejscu, na temat modów i faktycznej potrzeby ich instalek.
Dobra jak chcesz to wrzuć to o co proszę, a ja postaram się wygospodarować kwadransik, okay?
Pozdrawiam
roco
_