Witam!

Powodów może być kilka.
Nie napisałes, - czy mod został w pełni spolszczony, lub choćby ma dopisane angielskie wpisy do language/Modifications.polish.php ?
Nie wiem jakiego używasz stylu, bo jeśli innego niż default, to powinien mod zostać zintegrowany z tym stylem.
Może być tak, że ktoś z Twojej załogi używa stylu, który nie jest zintegrowany z modem, wtedy oczywiście tyle będzie błędów ile razy ten ktoś zaloguje się na forum.
Nie wiem czemu modyfikacja shoutbox jest podpieta pod licznik czy też licznik statów.. w pliku index.php? (nie znam tego moda..)
Powinieneś wyedytować plik instalki z tej paczki, jak sądzę to powinien być plik - install.xml (lub install.mod) oba typy mozna wyedytować np. Notepad++,
- w środku sa instrukcje - jak mod ma się wykonać i jest to w pełni zrozumiałe dla ludzi.. łatwo się zorietować gdzie co idzie i do jakiego pliku.
Jeśli coś takiego się dzieje, tj. mówię o Twoich błędach w logach, powinieneś właśnie zacząć od sprawdzenie gdzie co idzie i w tych plikach poszukać tych wpisów,
- żeby sprawdzić, czy są na miejscu.
Musisz się liczyć z tym, że ktoś mógł wybrac sobie styl, z którym ten mod nie jest zintegrowany, co na stewkę zaowocuję błędami widzianymi w logach.
Nie napisałeś również - którą masz wersję moda? jeśli poniżej 2.0 to powinieneś porównać pliki i uaktualnic wpisy w plikach i same pliki od moda.
Nie wiem co jeszcze mogę Ci doradzić, ponieważ mam za mało informacji, tym nie mniej mam nadzieje, że te informacje okażą się dla Ciebie pomocne.
Pozdrawiam

roco
// Edit:
..zaciekawiony zajrzałem na smf.org i prosze zajrzyj do tego topa:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=269091.msg2065147#msg2065147I solution na ten problem tu:
http://en.hackspark.com/index.php?issue=6.0Piszą tam, że w pliku index.php zamiast:
// Track forum statistics and hits...? if (!empty($modSettings['hitStats']) && (!isset($_REQUEST['shoutbox'])))
trackStats
(array('hits' => '+')); // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.029s | speed:6.41 KB/s
Powinno być:
// Track forum statistics and hits...? if (!empty($modSettings['hitStats']) && (!isset($_REQUEST['action']) || $_REQUEST['action'] != 'shoutbox'))
trackStats
(array('hits' => '+')); // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.032s | speed:7.13 KB/s
Oczywiście to zalezy.. od np. jaką masz wersję moda itd.. prześledź temat ok? Wynika z niego, że błąd powodował błędny wpis moda w pliku index.php.
Mam nadzieję, że to pomoże.
roco