Ale? pytaj! mo?e jak pytania b?d? ciekawe to inni skorzystaj??
Nie mozna, poniewa? smf ma taka konstrukcj?, naprawd? porz?dnie przemy?lan?. Tylko z?amanie keya admina mo?e to umozliwi?. Trzeba te? pilnowa? chmodów, poniewa? na ró?nych hostingach zdarzaj? si? pady i inne hocki-klocki i np. wsio mo?e si? ustawi? na 775...
?eby pozna? ten skrypt, to zach?cam Ci? do zabawy w poznanie tylko podstaw php, bez tego b?dzie Ci trudno to zrozumie? w szerszym aspekcie. To wielowarstwowa maszyneria, tysi?ce skryptów spi?te w jeden "organizm".. Poczytaj podstawy SQL'a i PHP, a sam zobaczysz jak szybko wzrasta zasób Twojej wiedzy w materii skryptu smf, a ja zach?cam Ci? do takiego dzia?ania.
ja mam tak, ?e dok?d nie sqmam co robi?, nie niestem pewien itd, to nie wrzucam tego do neta, ani nie udzielam w tych kwestiach odpowiedzi.. Zagwoski które "rozwalam" tylko poprawiaj? zasób mojej wiedzy, ucz? si? btw. Aktualnie, osobi?cie nie znam ?adnej osoby, która wiedzia?aby wi?cej o smf ode mnie, ale to mnie nie zadawala, ho? jestem ledwie pasjonatem, smf traktuje jedynie jak hobby.. brak czasu uniemo?liwia mi inne podej?cie i zaj?cie si? tematem na naprawd? powa?nie.. Jak bym si? nudzi?.. hehe to ju? bym napisa? z 50 skórek i modów.. Dlatego z SMF jestem ci?gle w trybie hobbystycznym.. niestety.. Poza zabaw? jest jeszcze powa?ne ?ycie i zarabianie na chlebusia, nie?
Pozdrawiam

roco