Wydaje mi si? Tomeh, ?e niepotrzebnie doszukujesz si? jaki? zdziwie? w dzia?amiu forum.
Moze si? tak dzia?, s? ró?ne logi, logi b?edów, trafie? IP itp.. sporo tego, dlatego ja, po przejrzeniu b??dów w PA usuwam wszystkie b??dy, a przy obs?udze forum dodatkowo, czyszcz? "wszystkie niewa?ne ..logi/wpisy.." i baza jest znacznie l?ejsza..
Piszesz w ró?nych miejscach, o bezpiecze?stwie itp.. Zrozum, jeste? jaki? przewra?liwiony.. taki skrypt, (p?atny i uwa?any za jeden z lepszych i rzekomo nie do zdobycia..!) - IPB jest bardziej dziurawy ni? skrypt SMF. naprawd? przesadzasz.. co? Ci si? wydarzy?o np. z innym skryptem i powiedzmy teraz "dmuchasz na zimne"?
Wystarczy, ?e b?dziesz z aktualizacjami na bierz?co.. Jak jest jaka? dziurka, ?e powidzmy mo?na wykoa? jaki? z?o?liwy kod, np. jak by?o przy starej wersji sboxa... to ekipa SMF w ci?gu 24-72 godzin najdalej! wytwarza ?atk?, tak jak to by?o z ostatni? v1.1.8 - kto? zakwestionowa? bezpiecze?stwo, tj. mo?na by?o podrzuci? lipny za??cznik.. To w ci?gu 36 godzin powsta?a ?ata!, ale czy kto? ucierpia?? Otó? nie! Nic takiego nie by?o.. jedyne co mo?na by zrobi?, ?eby by?o zdrowiej, to zabroni? pisania i dodawania za??czników - go?ciom i rejestracja nowych userów po akceptacji admina.. Wierz mi! nic wi?cej nie potrzebujesz po za skierowaniem my?lenia na bardziej pozytywne tory.. Wystarczy ?e masz kopie bezpiecze?stwa, ?e masz kopi? wszystkich plików na dysku, najlepiej na domowym serverku, czyli na localho?cie. No i co z tego, ze co? tam si? stanie.. to nie IPB, ?eby mo?na co? by?o strzykna? do bazy.. No mo?e has?o admina powinno by? trudne, to wszystko i o nic nie potrzeba si? martwi? tylko sprawei?, ?eby by?o du?o topików i userów, okay?
Zainstaluj forum na localho?cie i sam spróbuj zrobi? co? niezdrowego.. hmm powodzenia.. naprawd? to najbezpieczniejszy skrypt forum jaki istnieje, a ludzie którzy tworz?/pisz? ten skrypt po prostu to kochaj? i wida? naprawd? dba?o?? o takie rzeczy jak bezpiecze?stwo! przemy?l to co napisa?em i popracuj nad zmian? trybu my?lenia, poniewa? aktualny mo?e Ci? przyprawi? o chorob?..
Zapewniam Ci?, ?e to s? normalne objawy i napewno wszystko dobrze chodzi.

Pozdrawiam

roco