Cze?? Sandro

Niestety styl jest niedopracowany, nie chodzi, tylko o style, które trzeba poprawi? np. w tym selekcie trzeba da? ciemn? czcionk? itd..
Jednak s? powa?niejsze b??dy, np. mój debuger wskaza? mi na takie kwiatki, jak lu?ne komórki tabeli w divie, ale poka?? Ci to:
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.002s | speed:120.85 KB/s
To z podgl?du strony, do plików php nie mam dost?pu. Jednak wida?, ?e najpierw trzeba zacz?? od usuni?cia takich kwiatków.
Tego typu b??dów mo?e by? wi?cej, ale najlepiej to posprawdza? podgl?daj?c ?ród?o, mo?na ca?o?? zaznaczy? i skopiowa? do Notepad++
Wtedy jest pod?wietlanie sk?adni i ?atwiej zauwa?y? niedoróby.
Reasumuj?c, - styl o ile nie by?o przy nim majstrowane.., wygl?da na to, ?e jest kiepsko napisany, niedopracowany. Cho? sam styl wygl?da ciekawie. Nie powiem ?ebym ja w takich stylach gustowa? w odniesieniu do SMF, bo gdzie indziej to kto wie..
Wiesz jak co? rysujesz o?ówkiem, pó?niej bierzesz kawa?ek papierku i zacierasz poszczególne miejsca.. Takie mam skojarzenia. Ka?demu podoba si? co innego. Styl wygl?da do?? schludnie, jednak zawiera b??dy.
W??cz chowanie sidebarów i sprawd? jak to wygl?da, kiedy jest schowany ten lewy sidebar, - czy reszta forum wskakuje na miejsce, czy dalej pozostaje tam poni?ej?
W stylach daj szerzej, bo wiesz to TP, ma sidebary, a wszystko musi si? zmie?ci?..
Nie wiem co mog? jeszcze zrobi? w tej kwestii.. jestem w rozjazdach i ci??ko mi zagl?da? tu regularnie.
Pozdrawiam

roco