Cześć GM!
Poradziłeś sobie z Betką?
Fajnie, że włączyłes sobie tę skórę i trochę pobuszowałeś, i dzięki temu mam w wykazie błędów info czego brak itp..
Skórka jest w 98% skończona, brakuje trochę drobiazgów w stylach i kilku plików m/n od galerii ogłoszeń globalnych itp..
Przegiołem również z tymi czarnymi napisami, (logo) i pomyślałem, że je troszeńkę pokoloruję, żeby pasowały bardziej do kolorków..
To jest normalna skóra i oczywiście mam ją w wersji oryginalnej.. jednak dokonałem multum modyfikacji ponieważ skórka była źle napisana, tj. z błędami.. Tak po prawdzie, to nie ma skóry, ktora jest od razu gotowa.. nikt tego niestety nie rozumie.. tutaj w PL..
Producenci skórek zostawiają miejsce na wsłasne modyfikacje tych co stosują te skórki..
Wymyśliłem, że przerobię po swojemu, takie pliki jak BoadrIndex.template, Post.template, MessageIndex.template, Profile.template i Display.template. To najważniejsze części styli i chciałem, żeby były jednolite w sensie funkcjonalności i żeby dziedziczyły samą funkcjonalność.. A jest jej trochę tu.. Wiesz to w sumie taki jakby pokaz mozliwości smf..
Jeszcze obrabiam poszczególne pliki i style.css od skórek.. Na localhoście mam ponad 100 do smf1.xx + TP i paredziesiąt do smf2.0.
Ta skórka o której mówisz, będzie spoko do łyknięcia, ale musiałbym dopasować indywidualnie inaczej będziesz miał błędy, a zależy to od zainstalowanych modyfikacji.. Dodatkowo dorobiłem, warstwy jak u Block'a
Tę skórę - multi, już w sumie kończę, to połączyłem se skórą Overview dla smf 2.0 i będzie wrzucona tu:
http://poligon.ricoroco.com/fora/smf2/index.php?theme=7Zamiast tej overview, która tam jest.. Są problemy i róznie się wyświetla, w zależności od browsera.., ale zrobię co się da i powieszę tę skórę.. Tutaj też muszę jeszcze troszkę poprawić i pousuwac to co powoduje błędy..
Jak jesteś zainteresowany, to spoko, ale musze wiedzieć co masz, w znaczeniu: jakie mody.. Musimy pogadać.., bez obaw, kopsnę to free, ponieważ zajmuję się tym akurat hobbystycznie, więc loozio, okay?
Co do wersji smf -> 1.1.x vs. 2.0.xx to jesli komu zależy na funkcjonalności, na userach itp, to powinien pozostać przy wersji 1.1.xx. Zobacz niedawno wyszła 2.0 beta 3 a już mamy 2.0 beta 4, która tak różni się od poprzedniczki, że nie sposób dokonać upgrade.. Sam wykryłem już sporo błedów w beta 4.. i kto wie czy nie należy się spodziewac jeszcze bardziej odmiennej wersji..
I wtedy sam wiesz.. napracujesz się poczynisz multum modyfikacji.. a tu trzeba będzie zacząć od początku..
Zaglądaj tu czasem.., jak byś nie mógł uzyskac pomocy na smf.pl, to tu napewno nie zostaniesz bez odpowiedzi, ok?
Pozdrówka
roco