ma tak by?.. oczywi?cie dla tych co nami "?ondzom", ale ludzie nie s? g?upi, to by? zamach i ?aden jebany gud?aj nie wci?nie mi ciemnoty, zreszt? mamy w PL mas? naprawd? m?drych ludzi, a ci co nam to wszystko robi?, ??cznie z jawnym okradaniem nas, nie zdaj? sobie sprawy, ?e w?a?nie par? m-cy temu przegi?li pa?k? i to si? ?le sko?czy.. dla nich.
Polacy s? bardzo tolerancyjni, co mylnie odbieraj? "Starsi i M?drzejsi", s?dz?c, ?e Polak, to taki hmm jowialny Jasiu, ze wsi zabitej dechami, co si? na pieni?dzach nie zna..
Niech tak dalej my?l?, do czasu, a? przyjdzie "czas rozrywki, bo pono? "ulubion? rozrywk? Polaków", jak pisa?y gazety w GB, jest zaganianie ?ydów do synagog i palenie ich w po??czeniu z ta?cami Mazura.. tia.. pewnie co? w tym jest.
I tzw "?ond" z komor? na czele, pope?nia du?y b??d.. tam gdzie ludzie prze?yli tragedi? powodzi, nie ma pr?du ani TV, rozumiesz? nie ma równie? TVN, ani tej rzygowiny GW.
Ludzie na tych terenach zaczynaj? w ko?cu sami my?le?.. Ju? teraz w wielu miejscach lepiej ?eby "Chrabia" komora nie POkazywa? si? ze swoj? ?wit?, bo ludzie zrobi? mu "do?ynki" . Co innego ci m?odzi.. hmm jakby to powiedzia? Wa?odia Ilicz - "Po?yteczni idioci".. oni niestety zrozumiej? to dopiero, jak zostan? w samych gaciach nie?mia?o ?ebrz?c na ulicy o kawa?ek chleba.. Zobacz sam.. mamy wierz?cych i nie i do tej pory, jak kto? nie wierzy? to by?a tylko i wy??cznie jego brocha, a co jest teraz? jak wida? niektórzy nie korzystaj? z wlanego umys?u, s? tylko "Po?ytecznymi Idiotami", którzy wol? si? wyprze? w?asnego narodu i Polsko?ci, tylko dlatego, ?e dostali sms'a, bo kto? im kaza? hahaha. ?al mi ich. Ludzie którzy broni? krzy?a, lub ??daj? upami?tnienia prawdziwego Polaka jakim okaza? si? Lechu, maj? racj?. I to oni broni? naszej Polsko?ci, dla reszty to zwyk?y obciach.. Ale s? tacy, poza s?u?bami ze "wsi", którym zawsze to przeszkadza?o i przyjdzie czas, ?e te b?karty ludzko?ci zostan? po prostu ukrzy?owane.
Ja mam ich w dupie, poniewa? w moich ?y?ach p?ynie szlachecka krew, (czyt. "b??kitna"). Moje dzieci b?d? Polakami, bez wzgl?du na to gdzie b?dziemy ?yli.
Zach?cam wszystkich, do rewizji tego co ogl?daj? w obcych mediach, takich jak np. TVN. Ale .. wszyscy wiemy.. komercha zabija, mózgi ju? wyprane.. po co my?le?? hehe
B?d? jednak optymist?, czy te? realist? z pozytywnym nastawieniem do ?wiata i ludzi.. Nigdy nie przestan? wierzy?, ?e damy odpór z?u, a winni zostan? ukrzy?owani,
zreszt? dzie? sadu zbli?a si? wielkimi krokami, a czas jest coraz krótszy...
BTW. Robi si? dos?ownie wszystko, co mo?na i nie, ??cznie z wciskaniem (wr?cz na jawno), ludziom ciemnoty, i podburzaniem ich do walki "brata z bratem", wszystko, ?eby zniszczy? pami??, zminimalizowa? wielko?? Lecha i zatrze? wszelkie ?lady tego Zamachu!
</hought>
narka