SMF HELP!

SMF Help! - For Users SMF/TP => Mods - Problemy, Integracje, Funkcjonalność => Wątek zaczęty przez: DeX-cRee 20.02.2009 21:32:23



Tytuł: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 20.02.2009 21:32:23
Siemacie;] zetkneliscie sie moze z modem ktory wstawial by w poscie tabele takie jak sa w excelu z komedami ? na gownej str smf nie widzialem czegos takiego no albo nie do konca rozumialem to co czytam

thx za odp ;]


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 20.02.2009 23:26:34
Cześć DeX! :)

Są hmm podobne mody, ale chodziły na starszych wersjach.

Ten robił ciekawą tabelke z backgroundem i nagłówkiem:
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=204 (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=204)

A ten importował do postu direct z pliku *.CSV czyli exelowskie tabele, pozwalał na sortowanie:
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=40 (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=40)

Tylko, te mody były do starszych wersji i nie wiadomo, czy poszłyby na 1.1.8 ??


Na pewno takie mody powstaną, zawsze możesz machnąć fotkę z exela i wkleić na forum.
tabelkę też nie trudno zrobić..

Można więc, poczekać na coś nowszego, spróbować przerobić te mody co są lub strzelać fotki, to żaden problem, a fotkę całą można zapisać na dysku..

Pozdrówka :)
r.


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 21.02.2009 09:10:59
rico ale wlasnie mi zalezy na tym by... byly te komendy [potrzeba mi tam kilka prostych polecen, typu dodawanie - odejmowanie - mnozenie] nie chodzi o sama tabele. To jak cos zobaczyc czy ten drugi mi sie zainstaluje ?;)


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 22.02.2009 15:53:19
DeX! :)

Ten pierwszy to już archaizm i może można by coś podobnego machnąć, to o nim zapomnij.

Ten drugi spoko daje się zainstalować, i zrobiłem test na localhoście, (fot. w załączniku)

Jednak go nie instaluj! To nie ma sensu, mod jest bardzo prosty, - jeden wpis w Sources/Subs.php, wpis w skórce w meta, to link do javascript i dochodzi kawałek w stylach i cześć. Lepiej dokonać własnej modyfikacji plików, niż instalować to jako moda. Jestem mocno zarżnięty czasowo i jeszcze mam dziś małą oblewkę nowego tvpudła 46".. ale spróbuje Ci to machnąć ok?

Jak działa mod:

Po prostu dajesz tag [ table  równa się  separator ] i cześć, tj. ważny jest separator i wtym wypadku gościu stosuje przecinek, ale sądzę, że tym separatorem może być również średnik, co byłoby lepsze, ponieważ np. możesz mieć w tabelce datę z przecinkami.
Jedna linia to jeden wiersz tabeli.

Działanie moda polega na tym, że zapisujemy tabelkę exelowską do pliku CSV, odpalamy ją edytorem np Notepad++
Następnie kopiujemy stamtąd zawartość i wklejamy do postu w tagu [ table = ,].
otrzymamy tabelkę z tłem, (też żółty border na focie w załączniku, to moja robota, ponieważ zlewa się w poście na skórze defaultowej, ale na ciemnej skórce, border jest niepotrzebny),
Więc, mamy tabelkę z tłem i nagłówek tabeli, ma nazwy klikalne w celu sortowania tabeli..

Składnia jest taka:

[ table=,]
a,b,c
1,2,3
7,5,9
[/table ]

Jak widzisz w tym wypadku był zastosowany separator - przecinek, gdyby w tagu po = był śedrnik to tabela powinna wyglądać tak:

[ table=;]
a;b;c
1;2;3
7;5;9
[/table ]

Defaultowo jest przecinek i nawet jakbyś po znaku równa się = nic nie wpisał, to poleci przecinek.

Tu masz linka do topa: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=189885.0 (http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=189885.0)

DeX, muszę mieć chwilkę i Ci to dopisze, no problem :)

Natomiast wydaje mi sie, że to wszystko to jeszcze pikuś, może jakiś kalkulator w javascript?
Zawsze można zrobić taka tabelę normalnie w htmlu i dać albo direct do posta, albo w iframe, oczywiście na prawach admina.
To złozona sprawa i niestety nie można się tu spodziewać tzw. wodotrysków..

Pozdrawiam :)
roco


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 22.02.2009 20:40:38
spoko ;]

powiem tak ;) co do tabeli to potrzebna mi ona do danych z turniejów, zeby to bylo mniejwiecej tak,


     .. panX  panY  panZ ...
panX   X     
panY            X
panZ                      X

razem: i tutaj pod kazdym na dole zeby byla funkcja ktora zapodam z excela


mam nadizeje ze zakumales o co mi chodzi;)



Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 22.02.2009 21:59:27
Rozumiem to od początku, ale musisz narazie włożyć to między marzenia..

jest to możliwe, przy skrypcie np. okrojonego kalkulatora w javascript w połączeniu z formularzem zliczajacym..

W poście zapomnij inczej niż ramka do strony z formularzem.., póki co, czyba, że będzie edytor z prawdziwego zdarzenia, jednak jeśli już pojawi się taki z tego typu dodatkowymi opcjami, to raczej jako mod dla bardziej wymagających..

Tu możesz zrobić tabelke i wrzucić ją do posta, będzie w miarę równo, będziesz mógł sortować, ale nie obiczać, i mimo, że to nie jest niemożliwe, to ja się tego nie podejmę.., sorka musiałbym na to mieć znacznie więcej czasu, i nawet jakbym się wspomagał, to i tak nie mam opcji żeby zmieścić to w swoich ramkach czasowych..

Teraz imrezka, ale wieczorkiem, czy nocką, dopiszę Ci to, ok?

Narka :)
r.


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 22.02.2009 22:31:19
spoko, w sumie podliczyc kazdy sobie bedzie mogl ;) a jak bede mogl robic takie ramki to wizualnie by to calkiem ladnie sie przedstawialo

ps. dzieki


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 22.02.2009 23:05:31
Okay DeX, masz to!

Na skórze default i diablo, możesz przetestować i dac znać czy jest ok?

Procedurę znasz? Jak masz wszędzie w pliku średnik, to daj do tagu [ table = ; ]

Każda kolejna linia to kolejny rząd, a każda kolejna wartość po przecinku, czy średniku itp, to kolejna kolumna tabeli.

Ten border wyłączyłem, czyli jest jak w oryginale, myślę, że na ciemnej skórce lepiej pasuje bez bordera.. zobaczysz sam

Narka :)
r.


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 23.02.2009 23:49:15
Rico nie wiem czy cos nie tak wlepiam czy co ale nie trybi ... zapodam tutaj excelowski plik i sprawdz u siebie czy Ci pojdzie [ofc u siebie zapisywalem go jako cvs]

free-online.pl/~monastyr/tab.zip


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 23.02.2009 23:57:23
nie mogę znaleźć tego tab.zip, gdzie go wrzuciłeś?

Widziałes topa w śmietniku u siebie, tam jest taka tabelka..

Kiedy zapisujesz w exelu to wybierasz jako przecinkowy csv, i kiedy to wyedytujesz to zobaczysz, że ni chu chu zamiast przecinków są średniki, tym się nie przejmój, tylko daj w tagu po = ; zamiast ,

Wklej mi tu w code zawartość tego pliku, to dam Ci rozwiązanie..

roco

Zaraz machę tego dinks tu na forum, też te tabelki.. tylko musze upnąć pliki.. Przesszukalem tam wsio i żadnego pliku nie znalazłem, nie mozesz dać do załącznika, albo posłużyć się forumową moniwrzutą?


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 24.02.2009 00:31:10
o prosze ;]

hmm a moze byc przez to ze wlepilem tam funkcje [JEŻELI, ktora to jest wlasnie mi dosyc potrzebna;)]


Tytuł: Test Tabeli
Wiadomość wysłana przez: roco 24.02.2009 00:36:54
Dobra dorobiłem na szybko i przetestuję..

Mam plik jakiśtam.csv, wyedytowałem i skopiowałem zawartość i dam w tagu [ table = ; ] średnik dlatego, że mam wszędzie średniki i nie chce mi się zmieniac na przecinki, jak naprawde jest prawidłowo.. nieważne..

Kod jest taki, (przykładowy):

GeSHi -› Code: [select]
[table=;]
X;M-c;Stasiek;Ola;Kacper;Kasia;Suma
01;Stycz;45;43;78;54;220
01;Luty;34;54;21;32;141
03;Marz;45;77;65;35;222
04;Kwiec;35;22;55;65;177
05;Maj;23;22;32;25;102
06;Czerw;56;65;55;54;230
07;Sumy;238;283;306;265;1092
[/table]
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.002s | speed:144.11 KB/s



hmm zobaczmy czy tu się co nie wy**

Tabela: [select]
XM-cStasiekOlaKacperKasiaSuma
01Stycz45437854220
01Luty34542132141
03Marz45776535222
04Kwiec35225565177
05Maj23223225102
06Czerw56655554230
07Sumy2382833062651092

ok, to był test tabeli..

Teraz juz wiesz?
Skopiowałem zawartość pliku csv i wkleiłem w tagach tabelki ze znakiem równa się i średnikiem..

mam nadzieje, że to Ci pomoże..

Pozdrawiam :)
r.


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 24.02.2009 00:41:09
dobra pobrałem..

Musisz to zapamiętywać, jako plik CSV, czyli textowy xls..

i tam masz pustą tabele i wyglada to tak:

Code: [select]
;1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15;suma;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
1;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
2;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
3;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
4;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
5;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
6;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
7;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
8;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
9;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
10;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
11;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
12;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
13;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
14;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
15;;;;;;;;;;;;;;;;0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Spróbujmy to wrzucić do tabelki:

Tabela: [select]
X123456789101112131415suma
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
110
120
130
140
150

zobaczmy...

// Edit.. skróciłem to.. hehe siax..

Trzeba zaznaczyć jakiś obsar, żeby nie było nic ponadto, żeby nie było takiej kobyły jak tu..
Okay


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 24.02.2009 00:44:00
wlasnie tak samo mi wyszlo ;] teraz kwestia jak to skrócić - tak zeby za zerami juz tab nie bylo ?;]


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 24.02.2009 00:50:12
to jest wersja skócona:

GeSHi -› Code: [select]
[table=;]
X;1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15;suma
1;;;;;;;;;;;;;;;;0
2;;;;;;;;;;;;;;;;0
3;;;;;;;;;;;;;;;;0
4;;;;;;;;;;;;;;;;0
5;;;;;;;;;;;;;;;;0
6;;;;;;;;;;;;;;;;0
7;;;;;;;;;;;;;;;;0
8;;;;;;;;;;;;;;;;0
9;;;;;;;;;;;;;;;;0
10;;;;;;;;;;;;;;;;0
11;;;;;;;;;;;;;;;;0
12;;;;;;;;;;;;;;;;0
13;;;;;;;;;;;;;;;;0
14;;;;;;;;;;;;;;;;0
15;;;;;;;;;;;;;;;;0
[/table]
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=HTML] | load:0.001s | speed:241.75 KB/s



Każdy średnik, to kolejna linia brzegowa komórki..

Musisz to robić prościej.. załączam Twój plik w wersji CSV i zobacz sam w czym rzecz.. to nie jest Exel.. wiesz jest mały problem.. mozna to zrobić tylko prosto..

Zerknij w załącznik

Narka :)
r.


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 24.02.2009 00:52:45
czyli najlepiej mi bedzie.. wpisywac dane do excela... zapisywac w csv ;] i upl... wielkie thx ;)

ps ;] to jeszcze jedno ~~ jakbym chical wylaczyc to sortowanie po kliknieciu to jest opcja jakas?


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 24.02.2009 00:56:49
Niestety DeX, na chwilę obecną nie idzie nic więcej, jedynie mamsz poprawę w kwesti samej prezentacji tabeli + dochodzi porządkowanie tabeli..

Zawsze to coś więcej niż nic, które było do tej pory..

Na zdrowie ;)

Narka :)
roco

// Edit nie zauważyłem..
Trzeba by grzebnąc w kodzie.., ale narazie, to proponuję nic nie robic, tylko pobaw się chwilkę tym modem, jak co to oczywiście Ci to wychlastam.. no problem.. hehe

// Edit2 Okay Ty też :)


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 24.02.2009 00:58:04
3m sie ;] i thx za fatyge:)


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 24.02.2009 01:03:16
btw, to mnie ciekawi jak wrzucić do takiej tabeli np. obrazki itp.. poćwiczę sobie hehe narka

r.

No to potestujemy z obrazkami, pytanie jest czy pozwoli wrzucac cokolwiek w bbcode

Tabela: [select]
Xgrupa1grupa2grupa3
1(http://poligon.ricoroco.com/fora/foto/uploads/105d5dc0db.gif)(http://ricoroco.com/joomla/album/thumbs/8710_bra.jpg)(http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/avatars/=rozne=/01rozne122.gif)
2(http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/avatars/=rozne=/01rozne020.gif)(http://ricoroco.com/joomla/album/thumbs/B1.JPG)(http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/avatars/=rozne=/01rozne122.gif)
3(http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/avatars/=rozne=/01rozne128.jpg)(http://ricoroco.com/joomla/album/thumbs/K2madn01.jpg)(http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/avatars/=rozne=/01rozne121.gif)
4(http://poligon.ricoroco.com/fora/foto/uploads/8e5a53df81.gif)(http://ricoroco.com/joomla/album/thumbs/hn_032.jpg)(http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/avatars/=rozne=/01rozne120.gif)

Koniec testu..


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: DeX-cRee 24.02.2009 09:19:32
zeby foty dac to linka tam musze wlepiac?;]


Tytuł: Odp: tabela?
Wiadomość wysłana przez: roco 24.02.2009 09:24:56
Ja dałem normalnie w tagach [ img ] link do obrazka [/ img ], kto nie spróbuje ten nie wie hehe to łatwe..