Cze?? Serafin

Sorry, dopiero teraz mog? odpisa?..

Mog? pomóc Ci, zrozum to dos?ownie.., nie mog? natomiast za Ciebie wykroi? lay'a czy w ca?o?ci tego napisa?. Spotykamy si? na gruncie mojego hobby, tak si? sk?ada, ?e to samo robi? w ?yciu zawodowym.. Absolutnie podzieli?em te "rzeczy" inaczej bym zwariowa?.. Chodzi o to, ?e wyrabiam czasowo z projektami, których si? ostatnio troch? wysypa?o.. do tego stopnia, ?e nie przyjmuje nowych.. (chwilowo). Trudno, ?ebym robi? takie "rzeczy" hobbystycznie. To by?o by non corect w stosunku do moich klientów i tu licz? na Twoje zrozumienie!
Mog? Ci pomóc. Nie znam si? na hubach, ale s?dz?, ?e info o hubach, które zczytuje skrypt powinno by? cachowane, by? moze folder cache powinien byc zapisywalny, czyli ustaw chmody.. (777)
Nie widzia?em skryptu, wi?c opinii ?adnej nie mog? wyda?..
Co do samej strony, to zacznijmy od tego, ?e najwa?niejszy jest mechanizm, a wygl?d nie koniecznie, lub powinien by? na kolejnym miejscu..
Nie jest ?le, oczywi?cie mo?na postara? si? o jakie? gradienty i ozdobi? w ró?ne kwiatki.. najwa?niejsze jednak, ?eby przepisa? kod na XHTML, a nie stary html, tu nie problem, jednak potrzeba mi plików. Chyba nie b?d? poprawia? tego co mog? dosta? wy?wietlaj?c ?ród?o strony, nie?
To nie wszystko.., musz? pozna? Twoje potrzeby, tj, gdzie co ma by? i co, jak to mia?oby wygl?da? i w ogóle jest potrzeba wi?cej informacji, na zgaduj-zgadula, to ju? kompletnie wymi?kam.. Mo?na pos?u?y? si? gotowymi rozwi?zaniami typu CMS (oczywi?cie nie Joomla! ju? pr?dzej DLE), mo?na o ile masz dzia?aj?cy mechanizm, zastosowa? gotowe templatki i tylko je dopasowa? do Twoich potrzeb..
No nic, przemy?l to co napisa?em. Pomocy nie odmawiam, ale nie mog? tego zrobi? od a do zet, my?l?, ?e moi klienci przestaliby mnie szanowa?.. i tak mog? wiele pomóc, oczywi?cie na miar? mo?liwo?ci czasowych..
Pozdrówka

roco
PS. Wa?ne, ?e zrobi?e? pierwszy wa?ny krok! reszta wyjdzie w praniu..