Witam!

Można tak zrobić, żeby to info o modyfikacji widziała grupa tylko adminów..
U mnie troche inaczej wyglada, tj. bez tych "ozdobników: na poczatku i końcu..
Czyli zamiat:
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 09:27:44 wysłane przez DeX-cRee »
To u mnie jest:
[Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 09:27:44 wysłane przez
DeX-cRee]
Ale to szczegół i zależy co kto lubi nie? hehe
W pliku Display.template.php około linii ~520, hmm ja mam poprzerabiane pliki.. może być dużo wcześniej..
Jest linijka: // Show "« Last Edit: Time by Person »" if this post was edited.
Tak więc, trzeba znaleźć ten wpis:
// Show "« Last Edit: Time by Person »" if this post was edited. if ($settings['show_modify'] && !empty($message['modified']['name'])) echo '
[', $txt[211], ': ', $message['modified']['time'], ' by: <b>', $message['modified']['name'], '</b>] '; // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.037s | speed:7.09 KB/s
I zamienić na to:
// Show "« Last Edit: Time by Person »" if this post was edited. if ($settings['show_modify'] && !empty($message['modified']['name']) && ($context['allow_admin'])) echo '
[', $txt[211], ': ', $message['modified']['time'], ' by: <b>', $message['modified']['name'], '</b>] '; // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.039s | speed:7.37 KB/s
Jeśli nie brać pod uwagę to echo, tylko to co powyżej, to będzie tak jak było, z tą różnicą, że ten wpis bedzie widział tylko admin. Przed chwilą zrobiłem test i tak jest faktycznie, tzn. Gość nie widzi, ale Admin - tak, nie testowałem na innych userach, jednak z wpisu wynika, że tylko admin może widzieć..
Pozdrawiam

roco