Witam

W ?adnym wypadku.. póki co, to ciesz? si? wyj?tkowo dobr? pami?ci?.
Naprawd? sorki! i pisze to do wszystkich.
Niedawno sko?czy?em do?? zaawansowany projekt i by?a to praca grupowa, jednak klient za?yczy? sobie sporo zmian i modyfikacji i to musia?em niestety wykona? sam. Musia?em ten czas sp?dzi? na wyje?dzie, cho? jestem ca?y czas po??czony z moim komem via VPN, jednak ze wzgl?dów bezp. nie mog? skorzysta? ze swojej testowalni na localho?cie macierzystej jednostki..
Ale ju? ko?cz?, jutro, tj. ju? dzi? w poniedzia?ek, oddaj? projekt i wracam na chat?, (to par?set KM). B?d? we wtorek i najpierw musz? si? porz?dnie wyspa?, pó?niej odebra? z par? tys emalii, odgruzowa? pogorzelisko które si? niestety utworzy?o.. itd. Dlatego owszem b?d? ju? uchwytny we wtorek, ale do swoich hobby m/n do SMF - potrzeba mi dodatkowo ze dwa dni, czyli najbli?ej w czwartek postaram si? odpowiedzie? na wszystkie nieodpisane topy.
Przepraszam za swoj? absencj?, jednak jest ona wynik?a a nie zawiniona, inaczej mówi?c - wcale "sobie nie bim-bam" i traktuj? powa?nie to miejsce, ale tak po prawdzie ca?y czas jestem sam i czasem trudno mi pogodzi? hobby z prac?, cho? tematyka podobna..
Je?li sobie sam nie poradzi?e?, to nie p?kaj przemodeluje Ci te pliki spoko! Zreszt? innym te? odpisz?!
Pozdrawiam i tym czasem

roco
PS. Wszystkiego the be?ciarskiego z okazji urodzin