Witam

W żadnym wypadku.. póki co, to cieszę się wyjątkowo dobrą pamięcią.
Naprawdę sorki! i pisze to do wszystkich.
Niedawno skończyłem dość zaawansowany projekt i była to praca grupowa, jednak klient zażyczył sobie sporo zmian i modyfikacji i to musiałem niestety wykonać sam. Musiałem ten czas spędzić na wyjeździe, choć jestem cały czas połączony z moim komem via VPN, jednak ze względów bezp. nie mogę skorzystać ze swojej testowalni na localhoście macierzystej jednostki..
Ale już kończę, jutro, tj. już dziś w poniedziałek, oddaję projekt i wracam na chatę, (to paręset KM). Będę we wtorek i najpierw muszę się porządnie wyspać, później odebrać z parę tys emalii, odgruzować pogorzelisko które się niestety utworzyło.. itd. Dlatego owszem będę już uchwytny we wtorek, ale do swoich hobby m/n do SMF - potrzeba mi dodatkowo ze dwa dni, czyli najbliżej w czwartek postaram się odpowiedzieć na wszystkie nieodpisane topy.
Przepraszam za swoją absencję, jednak jest ona wynikła a nie zawiniona, inaczej mówiąc - wcale "sobie nie bim-bam" i traktuję poważnie to miejsce, ale tak po prawdzie cały czas jestem sam i czasem trudno mi pogodzić hobby z pracą, choć tematyka podobna..
Jeśli sobie sam nie poradziłeś, to nie pękaj przemodeluje Ci te pliki spoko! Zresztą innym też odpiszę!
Pozdrawiam i tym czasem

roco
PS. Wszystkiego the beściarskiego z okazji urodzin