Strony: [1] 2 3   Bottom Do dołu
   Drukuj   
ico Autor    
[EN] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [RU]
     Topic: Nowy przycisk - chat  [Przeczytany 88225 razy]
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Customer
*
22.07.2009 00:53:50
Topic Starter
 Poland Mężczyzna
Poland
DATA: [25.06.2009 12:55:13] Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg781#msg781  
Witam,
Mam w planach na swoim forum zrobi? co? podobnego jak jest tutaj, dok?adnie chat. Czyta?em 2 inne w?tki na ten temat, ale ma?o z nich rozumiem. Postanowi?em wi?c napisa?. Google te? niewiele pomog?o. Wrzucam kod, jak b?dzie trzeba to mog? za??czy? ca?y index.template.php

Code: [select]
function template_menu()
{
global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;

// Work out where we currently are.
$current_action = 'home';
if (in_array($context['current_action'], array('admin', 'ban', 'boardrecount', 'cleanperms', 'detailedversion', 'dumpdb', 'featuresettings', 'featuresettings2', 'findmember', 'maintain', 'manageattachments', 'manageboards', 'managecalendar', 'managesearch', 'membergroups', 'modlog', 'news', 'optimizetables', 'packageget', 'packages', 'permissions', 'pgdownload', 'postsettings', 'regcenter', 'repairboards', 'reports', 'serversettings', 'serversettings2', 'smileys', 'viewErrorLog', 'viewmembers')))
$current_action = 'admin';
if (in_array($context['current_action'], array('search', 'admin', 'calendar', 'profile', 'mlist', 'register', 'login', 'help', 'pm')))
$current_action = $context['current_action'];
if ($context['current_action'] == 'search2')
$current_action = 'search';

Mo?e kto? mi powiedzie? jak doda? ten przycisk? B?d? bardzo wdzi?czny! U?miech

IP IP Zapisane
Administrator
Imagination is more Important than Knowledge
08.05.2017 21:24:16
 United States Mężczyzna
United States
DATA: [25.06.2009 15:24:28] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg782#msg782 Post #1 
Witam, U?miech

Dlaczego nie dopisałeś tego tematu do juz istniejącego? tu: http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=227.0

No nic. Z tym czatem to są dwie opcje: - albo tak jak jest tu, czyli niezależnośc, lub druga opcja to istalka moda, który prznicuje Ci forum i wrzuci w gł. index. I tu jest później trochę zabawy z integracją na innych stylach. Osobiście uważam, że tak jak tu jest lepiej, a druga opcja powstała dla leniwych..

Jeśli chcesz, żeby było tak jak tu, (a pytając o sam button, rozumiem, że chat już jest zainstalowany), to musisz wiedzieć, że moim buttonem jest wyskakujące okno. Doszedłem do wniosku, że tak jest fajniej, ponieważ możemy przegladać forum, a jednocześnie czatować.

Chcąc dodać nowy button "Chat" jako wyskakujące okno, jak tu, - trzeba dokonac 3 wpisów w 3 miejsca, pliku index.template.php

Kod, który tu wkleiłeś to jedno z takich miejsc.
Nie wiem jaki masz styl, więc, wrzuć tu jeszcze 2 wklejki kodu.

- Pierwsza wklejka to tam gdzie sekcja head przechodzi w sekcję body czyli potrzebuję z 10 linijek licząc od dołu czyli 2 linijki kodu pod < body > i jakieś 4 linijki nas < /head >

Ponieważ w sekcji head trzeba wkleić kawałek JavaScript, który powoduje wyskakiwanie okienka z chatem

Druga wklejka to miejszcze z buttonami, czyli to będzie z paręnaście lini poniżej tego miejsca, które teraz wkleiłeś.

Potrzebny mi Twój kod z buttonami, żebym mógł dopisać buttona od czatu w utrzymanej konwencji innych buttonów.

Potrzebne mi również info - w którym miejscu ma być ten button.

Teraz wróćmy do tego kawałka kodu który tu wkleiłeś....

Jak widzisz jest tam tablica od - $ current_action = ' admin '; czyli:

UWAGA! Poniżej jest pokazana - Tablica z buttonami:

GeSHi -› Code: [select]
        $current_action = &#39;admin&#39;;
    if (in_array($context[&#39;current_action&#39;], array(&#39;search&#39;, &#39;admin&#39;, &#39;calendar&#39;, &#39;profile&#39;, &#39;mlist&#39;, &#39;register&#39;, &#39;login&#39;, &#39;help&#39;, &#39;pm&#39;)))
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.015s | speed:16.71 KB/s

i trzeba do niej dopisać buttona "Chat", to będzie tak:

$current_action = &#39;admin&#39;;
    if (in_array($context[&#39;current_action&#39;], array(&#39;chat&#39;, &#39;search&#39;, &#39;admin&#39;, &#39;calendar&#39;, &#39;profile&#39;, &#39;mlist&#39;, &#39;register&#39;, &#39;login&#39;, &#39;help&#39;, &#39;pm&#39;)))
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.015s | speed:17.70 KB/s

Tu kolejność nie gra roli, jest to tablica asocjacyjna, z której jest czerpane info jaki mają być urzyte butony.. to tak w skrucie myslowym...

Po za tym miejscem trzeba dopisać w sekcji head kawałek JS, co podawałem tu:
--> http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=227.msg470#msg470

Oczywiście trzeba uważać na string itp.. nie mogę Ci pomóc bardziej dokąd nie dostanę od Ciebie reszty kodu, o czym pisałem powyżej.

Wrzuć resztę, czyli brakujące 2 wkeiki kodu, plus info gdzie ma byc button Chat, a ja pokażę Ci jak to zrobic, ok?

Pozdrawiam U?miech
roco

Attention! Testing modifications - Steam Profile

Last Edit: 28.06.2009 18:43:57 by: roco IP IP Zapisane
Customer
*
Topic Starter
 Poland Mężczyzna
Poland
DATA: [25.06.2009 17:18:14] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg783#msg783 Post #2 
Sorry, nie widzia?em tego postu :/

Instalowa?em ju? Chat'a na swoim forum z instalki, ale raczej mnie to ma?o satysfakcjonuje. G?ównie chodzi mi o stworzenie buttona na forum, a co sobie pod to "podhacze" (w tym przypadku chat) to chyba nie robi du?ej ró?nicy - to tylko podczepienie linka (tak?). Jak si? tego naucz? to zrobi? pewnie jeszcze po??czenie do strony g?ównej (mam serwis w Joomli, dawniej korzysta?em z komponentu joomlowego, jaki? czas temu wyszed?em z za?o?enia ?e porozbijam stron? na kilka elementów takich jak galeria, forum itp.) Teraz to wszystko ??cze.

Linia kodu (je?li o to chodzi?o...)
if ($context['user']['is_guest'])
echo '
document.cookie = "upshrinkIC=" + (mode ? 1 : 0);';
else
echo '
smf_setThemeOption("collapse_header_ic", mode ? 1 : 0, null, "', $context['session_id'], '");';

echo '
document.getElementById("upshrink_ic").src = smf_images_url + (mode ? "/expand.gif" : "/collapse.gif");

document.getElementById("upshrinkHeaderIC").style.display = mode ? "none" : "";

current_header_ic = mode;
}
// ]]></script>';

echo '
</head>
<body>
   <div id="wrapper">
      <div id="header">
   <div id="logo"><a href="'.$scripturl.'" title=""></a></div>';
// Show a random news item? (or you could pick one from news_lines...)
    if (!empty($settings['enable_news'])) {
    echo '<div id="news">', $context['random_news_line'] , '</div>';
    }
    echo '
</div>
<div id="toolbar">
<div id="nav">',template_menu(),'

a pewnie nie, dlatego do??czam swój index.template.php bo jestem zupe?nym laikiem je?li chodzi o php... Z racji tego ?e nie ma na forum mo?liwo?ci za??czenia czego? w rozszerzeniu php, dlatego zapisuje w .txt jako index.template1.txt 
W razie czego przerzuc? sobie.

Druga wklejka
// Show the [home] button.
echo '<li><a href="', $scripturl, '">' , $txt[103] , '</a></li>';

// Show the [help] button.
echo '<li><a href="', $scripturl, '?action=help">' , $txt[119] , '</a></li>';

// How about the [search] button?
if ($context['allow_search'])
echo '<li><a href="', $scripturl, '?action=search">' , $txt[182] , '</a></li>';

// Is the user allowed to administrate at all? ([admin])
if ($context['allow_admin'])
echo '<li><a href="', $scripturl, '?action=admin">' , $txt[2] , '</a></li>';

// Edit Profile... [profile]
if ($context['allow_edit_profile'])
echo '<li><a href="', $scripturl, '?action=profile">' , $txt[79] , '</a></li>';

// Go to PM center... [pm]
if ($context['user']['is_logged'] && $context['allow_pm'])
echo '<li><a href="', $scripturl, '?action=pm">' , $txt['pm_short'] , ' ', $context['user']['unread_messages'] > 0 ? '[<strong>'. $context['user']['unread_messages'] . '</strong>]' : '' , '</a></li>';

// The [calendar]!
if ($context['allow_calendar'])
echo '<li><a href="', $scripturl, '?action=calendar">' , $txt['calendar24'] , '</a></li>';

Ten element kodu co mi t?umaczy?e? rozumiem, ju? próbowa?em w?a?ciwie to robi?, ale nie by?o wida? jakichkolwiek zmian dlatego skapitulowa?em - metoda prób i b??dów U?miech

Info gdzie ma by? button to chyba wa?ne jest tylko to ?eby by?o w górnym panelu, kolejno?? nie gra roli. Je?eli by? mi tylko wyt?umaczy? na jakiej zasadzie si? to ustala, by?bym bardzo wdzi?czny.

Pozdrawiam!
ketch

: : Attachment : :
Attachment index.template1.txt   -› 14.97 KB - pobrany 1815 razy

IP IP Zapisane
Administrator
 United States Mężczyzna
United States
DATA: [25.06.2009 19:02:15] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg784#msg784 Post #3 
Witam, U?miech

Pytanie czy instalowałeś, jako modyfikację, czy oddzielną instalkę z SourceForge.net
http://sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=214758&filename=ajax_chat-0.8.2_SMF.zip&a=88868602
- dla smf?

To drugie rozwiązanie jest mniej krępujące i wg. mnie lepsze, ale to bez znaczenia, dla Twojego pytania o dodanie buttona.

Okay, mamy już dodany chat do tablicy

Teraz dodamy skrypt wyskakującego okna do sekcji head...

Masz tak:

echo &#39;
</head>
<body>
   <div id="wrapper">
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.016s | speed:2.90 KB/s

To do tego echa dodamy skrypt:

echo &#39;
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
// <![CDATA[
function openWindow(url,width,height,options,name) {
    width = width ? width : 800;
    height = height ? height : 600;
    options = options ? options : &#39;resizable=yes&#39;;
    name = name ? name : &#39;openWindow&#39;;
    window.open(
        url,
        name,
        &#39;screenX=&#39; (screen.width-width)/2 &#39;,screenY=&#39; (screen.height-height)/2 &#39;,width=&#39; width &#39;,height=&#39; height &#39;,&#39; options
    )
}
// ]]>
</script>
</head>
<body>
   <div id="wrapper">
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.019s | speed:27.81 KB/s

Teraz, kiedy mamy wpis w tablicy i dodany skrypt, czas na dopisanie buttona..
Akurat w tym wypadku to łatwizna, w ogóle nie potrzeba dopisywać żadnych akcji..

Zakładam, że chat masz zainstalowany w katalogu forum, np. ja mam tu tak: w katalogu smf mam katalog chat, czyli w tym wypadku href w linku = będzie taki -> href = " chat/ "

Czyli button powinien wyglądać tak:

// Show the [chat] button.
        echo &#39;<li><a href="chat/" onclick="openWindow(this.href);this.blur();return false;">Chat</a></li>&#39;;
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.017s | speed:7.81 KB/s

I teraz w całości czyli w tym kawałku, który mi podałeś. - skompletuję wrzucając przed kalendarzem.
To jest też wyjaśnienie - linki w menu maja tę samą kolejność co w kodzie, i jeśli przestawisz gdzie indziej to tam będzie!

Ja tego buttona chat wrzucam przed kalendarzem:

// Show the [home] button.
    echo    &#39;<li><a href="&#39;, $scripturl, &#39;">&#39; , $txt[103] , &#39;</a></li>&#39;;

// Show the [help] button.
    echo    &#39;<li><a href="&#39;, $scripturl, &#39;?action=help">&#39; , $txt[119] , &#39;</a></li>&#39;;

// How about the [search] button?
    if ($context[&#39;allow_search&#39;])
        echo &#39;<li><a href="&#39;, $scripturl, &#39;?action=search">&#39; , $txt[182] , &#39;</a></li>&#39;;

// Is the user allowed to administrate at all? ([admin])
    if ($context[&#39;allow_admin&#39;])
        echo    &#39;<li><a href="&#39;, $scripturl, &#39;?action=admin">&#39; , $txt[2] , &#39;</a></li>&#39;;

// Edit Profile... [profile]
    if ($context[&#39;allow_edit_profile&#39;])
        echo &#39;<li><a href="&#39;, $scripturl, &#39;?action=profile">&#39; , $txt[79] , &#39;</a></li>&#39;;

// Go to PM center... [pm]
    if ($context[&#39;user&#39;][&#39;is_logged&#39;] && $context[&#39;allow_pm&#39;])
        echo &#39;<li><a href="&#39;, $scripturl, &#39;?action=pm">&#39; , $txt[&#39;pm_short&#39;] , &#39; &#39;, $context[&#39;user&#39;][&#39;unread_messages&#39;] > 0 ? &#39;[<strong>&#39;. $context[&#39;user&#39;][&#39;unread_messages&#39;] . &#39;</strong>]&#39; : &#39;&#39; , &#39;</a></li>&#39;;

// Show the [chat] button.
        echo &#39;<li><a href="chat/" onclick="openWindow(this.href);this.blur();return false;">Chat</a></li>&#39;;

// The [calendar]!
    if ($context[&#39;allow_calendar&#39;])
        echo &#39;<li><a href="&#39;, $scripturl, &#39;?action=calendar">&#39; , $txt[&#39;calendar24&#39;] , &#39;</a></li>&#39;;
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.022s | speed:68.34 KB/s

Jak widzisz jest podany link ralatywny, to też zależy od Twojej instalki, czyli jak masz tak jak tu na SMF-Help! to wystarczy, inaczej musisz wpisać jako href= konkretnego linka, czyli tego który wywołuje chat. Możesz też podać link absolutny.

Chodzi też o to, żeby link powodował wyskoczenie okienka z chatem np:

Go to Chat.

Jest tu gdzieś topik z dopisywaniem buttons, odnajdź go i poczytaj, bo ta wiedza z pewnością Ci się przyda.
Po raz kolejny o tym piszę...

To co dałeś w załączniku, owszem pobiorę, ale tę pracę wykonaj sam, to łatwizna, a wiedza Ci się przyda, skoro jesteś Adminem, nieprawdaż?
Dopiero kiedy sobie nie poradzisz, to oczywiście najpierw napisz, podrążymy temat, a dopiero na końcu obrobiony plik, ok?
Podpowiem Ci, dla mnie to mniej niż jedna! minuta, dla Ciebie z szukaniem gdzie co idzie i porównywaniem ..hmm max 5 minut.

Dasz na pewno radę! Mrugni?cie

Pozdrawiam U?miech
roco

// Edit: Proszę pakuj załączniki np. do zipa lub 7z, ok?

IP IP Zapisane
Customer
*
Topic Starter
 Poland Mężczyzna
Poland
DATA: [25.06.2009 22:07:49] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg786#msg786 Post #4 
Zrobi?em krok po kroku tak jak mi powiedzia?e? U?miech nie by?o problemu.
Pojawi? si? dopiero teraz, po podmienieniu index.template.php
Wygl?da to tak:

Template Parse Error!
There was a problem loading the /Themes/mysticjade115/index.template.php template or language file. Please check the syntax and try again - remember, single quotes (') often have to be escaped with a slash (). To see more specific error information from PHP, try accessing the file directly.

You may want to try to refresh this page or use the default theme.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in .../Themes/mysticjade115/index.template.php on line 177

168: // ]]></script>';
169:
170: echo '
171:
172: <script language="JavaScript" type="text/javascript">
173: // <![CDATA[
174: function openWindow(url,width,height,options,name) {
175:     width = width ? width : 800;
176:     height = height ? height : 600;
[color=red]177:     options = options ? options : 'resizable=yes';[/color]
178:     name = name ? name : 'openWindow';
179:     window.open(
180:         url,
181:         name,

mysticjade115 to nazwa mojego templarka na forum.

Co do tego, to oczywiste ze ta wiedza mi si? przyda, nie wspominaj?c o tym ?e jednym z najlepszych sposobów, je?li nie najlepszych, jest zrobienie tego samemu U?miech Jestem bardzo wdzi?czny za pomoc U?miech

Wiesz co z tym fantem teraz? Mam backupa pliku, wi?c nie ma problemu, podmieni?em. Zrobi?em 2x to co mi napisa?e? i ci?gle to samo.

IP IP Zapisane
Administrator
 United States Mężczyzna
United States
DATA: [25.06.2009 23:04:36] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg787#msg787 Post #5 
Okay, nie przejmuj si? to mój b??d. Wiesz pisa?em to "z palca" a tam przecie? jest ju? echo, a w echo wszystkie apostrofy i cudzys?owy takiego np. js musz? by? poprzedzone -  
Czyli jak masz np 'screenX=' (blabla to powinienes to zapisa? tak:  'screenX= ' (blabla tylko bez spacji
Poka?? to na twoim kawa?ku, który wkleisz:

echo '
<script type="text/javascript">
// <![CDATA[
        options = options ? options : '
resizable=yes';
        name = name ? name : '
openWindow';
        window.open(
                url,
                name,
                '
screenX=' (screen.width-width)/2 ',screenY=' (screen.height-height)/2 ',width=' width ',height=' height ',' options
        )
    }
// ]]>
</script>
</head>
<body>
   <div id="wrapper">
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP (brief)] | load:0.004s | speed:107.62 KB/s

Widzisz w czym jest ró?nica? To wa?ne w echo itp poniewa? apostrofy i cudzys?owy s? traktowane jako string i naturalnie zróci errora.
Co by nie powiedzie? to te? nauka, np. wrzucamy skrypt od reklam czy co? innego, a to s? pliki php i g?. to przej?cia przez echo, które wy?wietla html'a, dlatego warto to sobie zapami?ta?, ?e wszelkie obce cudzys?owy i apostrofy w echo musz? by? poprzedzone lewym uko?nikiem: -

Podmienisz ten kawa?ek kodu i b?dzie gitarka U?miech

Oczywi?cie w razie pyta? czy nie jasno?ci - pisz!

Pozdrawiam U?miech
roco

Sorry nie wiem czemu zamienia mi, tj wycina uko?niki

spróbuje z quote

Quote: [select]
// <![CDATA[
      options = options ? options : 'resizable=yes';
      name = name ? name : 'openWindow';
      window.open(
            url,
            name,
            'screenX=' (screen.width-width)/2 ',screenY=' (screen.height-height)/2 ',width=' width ',height=' height ',' options
      )
   }
// ]]>
</script>

To by? sam skrypt

siax! spróbuje soft

// <![CDATA[
      options = options ? options : 'resizable=yes';
      name = name ? name : 'openWindow';
      window.open(
            url,
            name,
            'screenX=' (screen.width-width)/2 ',screenY=' (screen.height-height)/2 ',width=' width ',height=' height ',' options
      )
   }
// ]]>
</script>

Wida? to nie moja wina.. pewnie po ostatniej aktualce.. wrzuc? to za chwile jako txt

Niestety wycina mi uko?niki przed apostrofami i nie moge zaprezentowa? kodu.. chyba coderzy z smf.org tym razem przesadzili z bezpiecze?stwem..

Za??czam plik textowy tego kawa?ka.

kolejna edycja - dorzucam spakowane do zipa, bo np. pod Oper? otwiera tez za??cznik..

: : Attachment : :
Attachment script.txt   -› 0.49 KB - pobrany 1682 razy

Attachment script.zip   -› 0.39 KB - pobrany 1598 razy

IP IP Zapisane
Administrator
 United States Mężczyzna
United States
DATA: [25.06.2009 23:38:48] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg789#msg789 Post #6 
Okay znalazłem fix na to g*wno.. że ja wcześniej na to nie wpadłem, tak wiec koleżko Dzięx! ponieważ się przyczyniłeś do znalezienia bug'a

Chyba przekleję tamten topik podając źródło ofcourse.. zobacz sam: http://mschat.net/forum/index.php?topic=293.0

Muszę teraz ponaprawiać sporo for hmm a miałem zainstalować moda: "Podobne wąki" ..poczeka..

Jak przekopiujesz to z pliku txt, to będzie ok, na stewkę!

Narka U?miech
r.

IP IP Zapisane
Customer
*
Topic Starter
 Poland Mężczyzna
Poland
DATA: [25.06.2009 23:44:13] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg790#msg790 Post #7 
Haaaaaaaa! Dziaaaa?aa! Chichot Nawet nie wiesz jak si? ciesz?, dzi?kuje Ci U?miech

A co do znalezienia buga to dobrze, tylko ?e ja si?  nie znam na tym za bardzo, mimo du?ych ch?ci.

Jeszcze raz dzi?kuj?! U?miech

IP IP Zapisane
Administrator
 United States Mężczyzna
United States
DATA: [25.06.2009 23:57:31] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg791#msg791 Post #8 
To nie by?a moja wina, teraz sprawdzi?em i za ka?dym razem to dobrze poda?em tylko wyci??o pojedyncze backslah'e

No nic musz? to naprawi?, to wa?ne, poniewa? prez?tuj? tu kod..

Wymy?li?em, ?e wkleje ten kawa?ek z podwójnym backslash'em, to jak jeden wytnie, to drugi powinien zosta?..

Okay.. test test:

echo '
// <![CDATA[
        options = options ? options : \'resizable=yes\';
        name = name ? name : \'openWindow\';
        window.open(
                url,
                name,
                \'screenX=\' (screen.width-width)/2 \',screenY=\' (screen.height-height)/2 \',width=\' width \',height=\' height \',\' options
        )
    }
// ]]>
</script>
</head>
<body>
   <div id="wrapper">
// Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.018s | speed:26.48 KB/s

Pozdrawiam U?miech
roco

IP IP Zapisane
Administrator
 United States Mężczyzna
United States
DATA: [26.06.2009 00:00:49] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg792#msg792 Post #9 
..cd nie edytuje, bo juz wyci??o po jednym i tak jak tera to jest ok..

Zapomnia?em powiedzie? "Welcome" lub jak wolisz - na zdrowie hehe

Staraj si? wszystko uwa?nie robi? samemu, to wiele si? nauczysz..

Narka Mrugni?cie
r.

IP IP Zapisane
Customer
*
Topic Starter
 Poland Mężczyzna
Poland
DATA: [26.06.2009 00:07:05] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg793#msg793 Post #10 
Dzi?ki za rad? na przysz?o??, pewnie jeszcze nie raz b?dziemy mieli okazj? pogada?, trzymaj si? i pozdrawiam! U?miech

IP IP Zapisane
Administrator
 United States Mężczyzna
United States
DATA: [26.06.2009 00:20:56] Odp: Nowy przycisk - chat
Link:  http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=301.msg794#msg794 Post #11 
Okay, zapraszam U?miech

W miar? mo?liwo?ci czasowych.., nie odmawiam nikomu pomocy.
Jestem Webmasterem, wi?c zapraszam z ró?nymi sprawami, nie tylko ze skryptem smf.

Pozdrawiam and cze?? U?miech
roco

IP IP Zapisane
Strony: [1] 2 3   TOP^Do góry
   Drukuj   
On-Line: 1 Robot, 6 Gości, 0 Użytkowników

Baidu

Skocz do: