Tomeh,
przytocz? za gostkiem:
**** This is not Googlebot & Spiders mod, you find that mod in here: http://mods.simplemachines.org/index.php?mod=143 . ****This file should work with *all* current SMF versions.
Installation: Just upload attached file to your theme folder and enjoy

Powtórz? - to 2 ró?ne sprawy...
Co do wygladu, to nawet nie wiem jaki masz styl itp, mo?esz nawet na priv rzuci? mi linka i to sprawdz?, zawsze mo?na dorzuci? tam troch? styli, ?eby wyglada?o lepiej, s?dz?, ?e to wina stylu, poniewa? plik odwo?uje si? do klas aktualnie wybranego stylu...
narka

r.
// Edit: zapomnia?em.. na Twoim rysunku jest zaznaczone ok przy komunikatorach, ale napisa?e? mi wcze?niej, ?e nie potrzebujesz tego info, wi?c w wychlasta?em wszystkie komunikatory - tak mia?o by?? poniewa? mam kopi? z niewychlastanymi w mog? ni? rzuci?...
Co do wygladu, czyli oprawy i nag?ówków, to powiedzia?em Ci, ?e to ci?gle s? w zale?no?ci od tego kto Ci? odwiedza - 3 tabele, Rozwi?zaniem mo?e by? np. div z takim nag?ówkiem, w którym zostanie umieszczona tabela bez nag?ówków, inaczej b?dziesz widzia? ci?gle 3 nag?ówki, niezale?nie czy jest kto? czy nie.., wi?c je?li potrzebujesz jeszcze jaki? zmian to napisz.
// Edit2: Przywróci?em standartowe kontrolki od komunikatorów a tylko wyci??em Skype, Tlena i GG. Moze kto? nie ma zainstalowane?
Wrzucam do za??cznika plik Who3.zip jako ostateczn? wersj?. Co do wygl?du, to pewnie masz zwalon? klas? .smalltext, co do t?a, to kiedy b?dzie wi?cej userów na listach to pojawi? si? naprzemienne t?a, jednak dalej to s? 3 niezale?ne listy, w sumie tabele - grup odwiedzaj?cych, i b?d? si? tak samo zaczyna?, wi?c nie zawsze b?dzie naprzemiennie
// Edit3: Dorobi?em dodatkowo nad?ówek (klikalny) i podmieni?em za??cznik, plik w ?rodku, ale z wycietymi kontrolkami od Skype, Tlena i GG.
Klinij u mnie jak to wyglada, równie? na stylu default, linki s? w tym topie wy?ej.
Narka