Tomeh, to jest jak napisanie tego od samego początku i potrzeba na to czasu, którego nie mam..
Napisz co tam jest nie tak? Byłeś tam i sam widziałeś - jest jedna tabela. Mozna jeszcze powalczyć z tłami, tj. pousuwać klasy i całość będzie jeszcze bardziej jednolita - wizualnie., ale żeby nie nie było grup? to wymaga gruntownych zmian i czasu na to.
Po za tym trzeba przetastować, a na localhoście nie odwiedzaja mnie żadne boty..
Napisz więc jak to ma wyglądać, to nie jest proste to wydziargać w kodzie, ale jak sądzę jest to proste do opisania, więc, spróbuj..
Tzn. - jak ma to wyglądać i liczy się tu przecyzja.. tak jak w kodzie zresztą..
Dobra mogę to zdefasonować i wyciąć tą < tr > gdzie robotas itp... Myślę, że poprostu spotkamy się na chacie i przetestujemy to on-air ok?
Wracając do moda i tego pliku, - tak jak powiedziałem to są dwie różne sprawy..
Sam mod pokazuje te roboty na głównej w zależności co jest tam włączone, do pokazywania i dla kogo.
Ten mod korzysta z wpisów w pliku Subs.php, które tam wcześniej umieścił. jest dość zanaczna różnica między ilością informacji o robotach w tym pliku Subs.php, a ilością informacji o robotach w pliku Who.template.php
Plik Who.template.php, bazuje na swoich wpisach o robotach wpisanych do pliku Who.template.php, skutkiem czego możesz np. zobaczyć na głównej, że odwiedza Cię Admin, Juzek, stasiek, 5 gości i googlebot, ale kiedy klikniesz obok w obrazek i połaczysz się z plikiem Who.template.php, to zobaczysz że odwiedza Cię właśnie: Admin, Juzek, stasiek, 2 gości i 3 roboty między innymi googlebot - to to jest tą różnicą -> w ilości informacji o botach, oraz mod działa na głównej i w statach, a plik działa tylko po akcji =who, czyli z pliku Who.template.php.
Spotkajmy się na chacie, będe dokonywał zmian, wrzucał na serwa, a ty powiesz czy o to chodzi, bo może wychlastam tylko tr'ki i będzie pasić?
O przepisaniu tego pliku z nowymi warunkami, chwilowo zapomnij, po prostu nie mam czasu, okay?
Narka
roco
// Edit: pośpieszyłeś się z tym znikaniem.. no nic, wychlastałem po prostu 2 tr'ki w 3dupy i jest goło i wesoło, o to chodziło?
Wrzuciłem na chwile tu do siebie, więc, zajrzyj i powiedz czy tak to widzisz, najlepiej jakby akurat ktoś tu był z odwiedzających?
Śmiało, jestem webmasterem, zawsze mogę coś hmm upiekszyć.. hehe
Jak będzie ok, to wrzucę w załączniku jako Who2.zip