No cóż, jakoś musi być postać xml przerobiona na normalną treść, nie? Jest multum różnych stronek które zamieniaja kanał rss z jakiegos forum na postac np. JavaScript, lup php, lub html.. ale najwygodniejsza postać to JS. Ja mam taki skrypt do przetwarzania kanałów, to cos działa jak jakis czytnik kanałów rss, ale np. jako aplikacja pod windows itp.. to działa podobnie.., wklejasz kawałek kodu js a dostajesz treśc czyli nagłówki newsów.. Chcesz zobaczyc więcej, to kliknij hehe
Tak to leci ode mnie, ponieważ te news są/ muszą być parsowane i zammieniane na czytelną treść...! zdobądź jakiś skrypt w necie i sobie zainstaluj, o ile Ci to do czegoś potrzebne.., a tak żeby to zrobic jednorazowo do jednego kanału rss? hehe Nie pekaj Cieplutki, domene mam jeszcze na 5lat!
Moze kiedy udostępnie moja wersję.. Jedynie takie rozwiązanie mogłem Ci zaproponować, jak masz jakies obawy, to możesz wyciąc tyen skrypt i wrzucic tam co chcesz.. Raczej traktuj to jako koleżeńską przysługę.. Ja normalnie korzystam i wrzucam moim klientom, np. robiąc im taka "gazetkę" z okienkami z ulubionych stron, blogów, czy for.. Nikt nie ma twoich watpliwości.. A przypomniałem sobie.. Niejaka Anette miała, jak jej zrobiłem rss'a w markizie.. dopatrzyła sie że to leci ode mnie hehe jakbym jaki parszywy był.. Cieplutki, ja z tego zyję, jestem o wiele bardziej wiarygodny niz większośc servisów, które oferuja podobne usługi za kasiora.. okay?
To co mi dałeś to juz jakaś poprzednia wersja, wyciołem to co zbędne i jest teraz ok. Plik w załączniku.
Jeszcze będe się tu kręcił, więc jak co to pisz..
BTW, widziałem że masz wskaźnik PR, zobacz, nie boli Cię to że to nie od Ciebie?, tylko z jakiejs szemranej stronki? w tym przypadku jest podobnie, ponadto to małopopularne, więc sam na 1000% byś na to nie wpadł hehe Dobra nie ma co, najwyzej mów mi Dobry Wujku haha
Podmień tylko ten plik index i będzie dobrze, nie edytuj tylko po prostu podmień, a jak juz, to pamietaj, ze obowiązują aktualne i ostatnie wersje plików, ok?
Pozdrówka

roco
PS. jak cos zmieniam, to aktualizuje tu na testowalni, więc mozesz popatrzeć czy jest ok..