ma tak być.. oczywiście dla tych co nami "żondzom", ale ludzie nie są głupi, to był zamach i żaden jebany gudłaj nie wciśnie mi ciemnoty, zresztą mamy w PL masę naprawdę mądrych ludzi, a ci co nam to wszystko robią, łącznie z jawnym okradaniem nas, nie zdają sobie sprawy, że właśnie parę m-cy temu przegięli pałkę i to się źle skończy.. dla nich.
Polacy są bardzo tolerancyjni, co mylnie odbierają "Starsi i Mądrzejsi", sądząc, że Polak, to taki hmm jowialny Jasiu, ze wsi zabitej dechami, co się na pieniądzach nie zna..
Niech tak dalej myślą, do czasu, aż przyjdzie "czas rozrywki, bo ponoć "ulubioną rozrywką Polaków", jak pisały gazety w GB, jest zaganianie żydów do synagog i palenie ich w połączeniu z tańcami Mazura.. tia.. pewnie coś w tym jest.
I tzw "żond" z komorą na czele, popełnia duży błąd.. tam gdzie ludzie przeżyli tragedię powodzi, nie ma prądu ani TV, rozumiesz? nie ma również TVN, ani tej rzygowiny GW.
Ludzie na tych terenach zaczynają w końcu sami myśleć.. Już teraz w wielu miejscach lepiej żeby "Chrabia" komora nie POkazywał się ze swoją świtą, bo ludzie zrobią mu "dożynki" . Co innego ci młodzi.. hmm jakby to powiedział Wałodia Ilicz - "Pożyteczni idioci".. oni niestety zrozumieją to dopiero, jak zostaną w samych gaciach nieśmiało żebrząc na ulicy o kawałek chleba.. Zobacz sam.. mamy wierzących i nie i do tej pory, jak ktoś nie wierzył to była tylko i wyłącznie jego brocha, a co jest teraz? jak widać niektórzy nie korzystają z wlanego umysłu, są tylko "Pożytecznymi Idiotami", którzy wolą się wyprzeć własnego narodu i Polskości, tylko dlatego, że dostali sms'a, bo ktoś im kazał hahaha. żal mi ich. Ludzie którzy bronią krzyża, lub żądają upamiętnienia prawdziwego Polaka jakim okazał się Lechu, mają rację. I to oni bronią naszej Polskości, dla reszty to zwykły obciach.. Ale są tacy, poza służbami ze "wsi", którym zawsze to przeszkadzało i przyjdzie czas, że te bękarty ludzkości zostaną po prostu ukrzyżowane.
Ja mam ich w dupie, ponieważ w moich żyłach płynie szlachecka krew, (czyt. "błękitna"). Moje dzieci będą Polakami, bez względu na to gdzie będziemy żyli.
Zachęcam wszystkich, do rewizji tego co oglądają w obcych mediach, takich jak np. TVN. Ale .. wszyscy wiemy.. komercha zabija, mózgi już wyprane.. po co myśleć? hehe
Będę jednak optymistą, czy też realistą z pozytywnym nastawieniem do Świata i ludzi.. Nigdy nie przestanę wierzyć, że damy odpór złu, a winni zostaną ukrzyżowani,
zresztą dzień sadu zbliża się wielkimi krokami, a czas jest coraz krótszy...
BTW. Robi się dosłownie wszystko, co można i nie, łącznie z wciskaniem (wręcz na jawno), ludziom ciemnoty, i podburzaniem ich do walki "brata z bratem", wszystko, żeby zniszczyć pamięć, zminimalizować wielkość Lecha i zatrzeć wszelkie ślady tego Zamachu!
</hought>
narka