Cześć Dziewczyny i Chłopaki

Chodzi o tego
Moda ?
Ja mam zainstalowanego i w sumie wszędzie to instaluje poza smf 2.0 to mod który napisał @Kemac - More_Items.
- ten mod dodaje kontrolki od Skype, Tlena i GG, ale nie usuwa tych co są..
@Kemac popełnił tam 2.5 błęda..
1. - zapomniał dopisać w podmiance: mem.memberIP2 skutkiem czego w logach multum błedów. (żaden problem! easy)
2. - dodał 3 kolumny na liście userów - (memberlist), a miejsca zrobił na 2 skutkiem czego tabelka jest lekko niedociągnieta. (easy)
3. to drobiazg totalny, ale psuje vcalidację, chodzi o ampesrand'a czyli jego brak i jest gołe "and" w linku kontrolki Tlena (easy)
Zdaje się że mod próbował się wpisac w miejscu tym samym co membercolor czy jakoś tak.. To wszystko jest proste i bezprovblemowe.
Integra z innym stylem też nie jest trudna. Oczywiście mam tego moda, tylko poprawiałem sobie ręcznie, nie wiedziałem co powoduje błąd, a miałem kilkadziesiąt modów i w końcu kiedyś się zawziołem i znalazłem.. Mogę rozpakowac instalkę i poprawić. Chciałem zresztą to kiedys zobic w oddzielnym topiku..
Sandra zastanów się co chcesz zrobić. Napisz co zostało wykonane, jaki dokładnie to był mod czy wrzucał coś do bazy i czy jego uninstaler wycina wpisy z bazy, bo jeśli nie, to trzeba odinstalowac moda i usunąc wpisy ręcznie. Może daj linka, albo go tu zapodaj, to przejrzę instalkę.
Opisz też problem który występuje, bo to, co tu widzę, to tylko opis, ze coś nie tak.. mam za mało szczegółów, żeby Ci wymiernie pomóc.
Nie wiem co robi exactly ten mod gdzie dokonuje wpisów itd.. Mam nadzieję, że rozumiesz moje wątpliwości? Brak wiedzy szczegółowej o problemie, - uniemożliwia mi rozwiazanie go...
Pozdrawiam

roco