hehe Tomeh, czasem piszesz takie rzeczy, że nie wiem co masz na myśli i z czego to wynika.. np. to:
Bez tego że jak się kliknie na ikonę rss w przeglądarce to ma się do wyboru posty lub tematy ale odrazu pokazuje 15 najnowszych tematów. Nie potrafię sobie sam z tym poradzić.
Zobacz tam gdzie napisałem, że podam Ci Full-Wypas to jest w zależności od miejsca, takie masz kanały..
A zobacz jak jest u mnie:
Last PostsLast TopicsOczywiście, żeby zobaczyć efekt, to podfruń tam Operą, ponieważ ma wbudowany czytnik kanałów RSS
Zobaczysz sam różnicę, i jeśli masz jakoś inaczej to popraw tak jak napisałem wyżej o czym napisał Draco przytaczając w "code"
Te wpisay wyglądają tak:
// If RSS feeds are enabled, advertise the presence of one. if (!empty($modSettings['xmlnews_enable'])) {
echo '
<link rel
="alternate" type
="application/rss+xml" title
="', $context['forum_name'], ' - RSS - Last Posts" href
="', $scripturl, '?type=rss2;action=.xml;sa=recent;limit=15" /> <link rel
="alternate" type
="application/rss+xml" title
="', $context['forum_name'], ' - RSS - Last Topics" href
="', $scripturl, '?type=rss2;action=.xml;sa=news;limit=15" />'; // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.034s | speed:14.98 KB/s
Zmieniłem tylko na limit=15
Jeśli chcesz tylko i wyłącznie newsy z ostatnich Topów, to jest dokładnie to co napisał Draco
Inaczej:
sa=recent to --> Last Posts (Ostatnie wiadomości -> Posty => [ostatnie Posty..])
sa=news to --> Last Topics (Ostatnie wiadomości czyli -> Topy => [ostatnie Topy..])
ech.. nie wiem jak to najprzystępniej napisać.. Kliknij na linki które podałem i sam zobacz różnice.. bo jest takowa..
Najlepiej Operą..
Pozdrawiam
roco
PS. taką różnicę widać u mnie również na stronie gł. te 2 tabele na dole..