Nie wiedziałeś, więc się nie przejmuj, przeniosę, żeby nie było stresu
Nie jest to skomplikowane, ale że nie mam Twojego pliku index.template.php lub wklejonego kodu
mniej więcej od tego miejsca:
$current_action = 'admin';
if (in_array($context['current_action'], array('home', 'forum', 'download', 'gallery', 'search', 'admin', 'calendar', 'profile', 'mlist', 'register', 'login', 'help', 'pm'))) // Created by GeSHi 1.0.8.10 | code: -› [code=PHP] | load:0.028s | speed:11.34 KB/s
- do końca buttons, - to trudno w takim wypadku doradzić coś innego niż ..bla bla
Muszę niestety użyć hehe sokromenckiego stwierdzenia.. "to już było.."
Ale choć niewiele tu postów, to nie odsyłam do szukajki.. zerknij tu:
http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index.php?topic=25.0Tam są opisany taki "przypadek buttona"
Może znajdziesz rozwiązanie pasujące do Twojego stylu? Jeśli nie, to dajesz odnośnik do strony (linka), i wrzucasz tu kod o którym pisałem lub spakowany do zipa index.template.php ze stylu w którym chcesz dointegrować nowy buton.
Dodatkowo powinienem mieć info: czy w jakiś sposób ten link jest powiązany z forum i czy ma sie otwieroć w nowym oknie czy w tym samym..
Rozumiesz Tomeh? bez danych - możliwe wyłacznie gdybanko, ale koniecznie zajrzyj do linka który podałem, ponieważ to przydatne info, pokazane na kilku stylach.
Pozdrawiam
roco